Рецепт Knedliki фото

Knedliki
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
Борошно, Дріжджі
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Knedliki - блюдо словацької та чеської кухні. Це пишний хлібний м'якуш з ніжною, пористою структурою. Їх готують на пару або варять. Кнедлики бувають солодкими, без цукру і з начинкою.

Готуються кнедлики просто. Якщо ви знавець звичайного дріжджового тіста, то у вас все обов'язково вийде. Як правило, knedliki - це гарнір до страв з м'яса, птиці, риби. Але часто їх подають як самостійну страву з різними соусами. Отже, готівкові knedliki.

  • Вода - 200 мілілітрів
  • Дріжджі свіжі - 20 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Олія соняшникова - 3-4 Ст. Ложок(rafinirovannoe)
  • Борошно пшеничне - 400-450 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
Knedliki - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування кнедликів.
Knedliki - фото крок 2
Теплу воду налийте в миску і додайте дріжджі, перемішайте.
Knedliki - фото крок 3
Влийте рафіновану соняшникову олію.
Knedliki - фото крок 4
Додайте сіль, цукор і просіяне борошно.
Knedliki - фото крок 5
Розбийте яйце в миску.
Knedliki - фото крок 6
Замісити м'яке, еластичне тісто.
Knedliki - фото крок 7
Накрийте тісто харчовою плівкою і поставте в тепле місце. Через годину-півтори воно підійде.
Knedliki - фото крок 8
Від тесту відривайте шматочки вагою 60-70 грам і розгортайте їх в прямокутник.
Knedliki - фото крок 9
Прямокутник згорніть рулетом.
Knedliki - фото крок 10
Викладіть рулети в чашу пароварки.
Knedliki - фото крок 11
Накрийте харчової плівкою і дайте постояти 20-25 хвилин.
Knedliki - фото крок 12
Готуйте кнедлики на пару 20-25 хвилин поки вони не стануть пишними і ніжними.
Knedliki - фото крок 13
Чеські кнедлики готові. Наріжте їх і подавайте на гарнір або як самостійну страву з соусом.

Схожі рецепти