Кляр для ролів гарячих
(покроковий рецепт з фото)
Японські роли все більше завойовують місце на наших столах. Однак, це не тільки холодна закуска, роли бувають гарячими. Для цього їх обсмажують в клярі, рецептом якого хочу поділитися.
Готуйте кляр для гарячих ролів безпосередньо перед приготуванням страви. Для цього змішайте яйце, борошно і крижану воду. Обваляйте підготовлений рол в борошні, потім в клярі і панірувальних сухарях. Обсмажте його в киплячій олії до хрусткої скоринки, розріжте на шматочки і подайте на стіл. Смачного!
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Вода - 150 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Підготуйте рулети для ролів, які ми будемо обсмажувати в клярі.
Приготуйте кляр - для цього змішайте яйце, борошно і крижану воду. Підготуйте три тарілки - на одну насипте трохи борошна, в другу налийте кляр, а в третю насипте панірувальні сухарі. Розріжте рулети на великі шматки, обваляйте в борошні, клярі і панірувальних сухарях.
Налийте масло в каструльку з розрахунку, щоб воно покривало рол наполовину і доведіть до кипіння. Потім покладіть в нього підготовлений рол.
Обсмажте протягом 3-4 хвилин, один раз перевернув.
Готовий рол розріжте на кілька частин і відразу подайте на стіл.