Рецепт Кляр для ролів гарячих фото

Кляр для ролів гарячих
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
На вечерю , На святковий стіл
Страви в клярі , Роли
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Японські роли все більше завойовують місце на наших столах. Однак, це не тільки холодна закуска, роли бувають гарячими. Для цього їх обсмажують в клярі, рецептом якого хочу поділитися.

Опис приготування:

Готуйте кляр для гарячих ролів безпосередньо перед приготуванням страви. Для цього змішайте яйце, борошно і крижану воду. Обваляйте підготовлений рол в борошні, потім в клярі і панірувальних сухарях. Обсмажте його в киплячій олії до хрусткої скоринки, розріжте на шматочки і подайте на стіл. Смачного!

  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
кляр для ролів гарячих - фото крок 1
Підготуйте рулети для ролів, які ми будемо обсмажувати в клярі.
кляр для ролів гарячих - фото крок 2
Приготуйте кляр - для цього змішайте яйце, борошно і крижану воду. Підготуйте три тарілки - на одну насипте трохи борошна, в другу налийте кляр, а в третю насипте панірувальні сухарі. Розріжте рулети на великі шматки, обваляйте в борошні, клярі і панірувальних сухарях.
кляр для ролів гарячих - фото крок 3
Налийте масло в каструльку з розрахунку, щоб воно покривало рол наполовину і доведіть до кипіння. Потім покладіть в нього підготовлений рол.
кляр для ролів гарячих - фото крок 4
Обсмажте протягом 3-4 хвилин, один раз перевернув.
кляр для ролів гарячих - фото крок 5
Готовий рол розріжте на кілька частин і відразу подайте на стіл.

Схожі рецепти