Рецепт Кляр для цвітної капусти фото

Кляр для цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Борошно , Яйця
На швидку руку
Страви в клярі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 хв.

Для того щоб по максимуму зберегти природний смак овочів і вітаміни, потрібно правильно їх піддати тепловій обробці. Інакше користі від плодів вже не отримаєш ніякої. Ділюся секретом!

Опис приготування:

І якщо вам не хочеться просто їх варити, то можна зробити наступне. Наприклад, прочитайте про те, як приготувати кляр для цвітної капусти. З його допомогою можна приготувати класичне блюдо, яке подобається багатьом і залишає в собі соковитість і всю користь відомого овоча. Спробуйте використовувати цей кляр і для інших схожих продуктів.

  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
кляр для цвітної капусти - фото крок 1
У мисці змішайте яйця з сіллю і перцем. Можна змішувати їх за допомогою міксера.
кляр для цвітної капусти - фото крок 2
Тепер додайте борошно, добре перемішайте кляр.
кляр для цвітної капусти - фото крок 3
Кожне суцвіття капусти умочіть в клярі і смажте.

Схожі рецепти