Кляр для цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб по максимуму зберегти природний смак овочів і вітаміни, потрібно правильно їх піддати тепловій обробці. Інакше користі від плодів вже не отримаєш ніякої. Ділюся секретом!
І якщо вам не хочеться просто їх варити, то можна зробити наступне. Наприклад, прочитайте про те, як приготувати кляр для цвітної капусти. З його допомогою можна приготувати класичне блюдо, яке подобається багатьом і залишає в собі соковитість і всю користь відомого овоча. Спробуйте використовувати цей кляр і для інших схожих продуктів.
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
У мисці змішайте яйця з сіллю і перцем. Можна змішувати їх за допомогою міксера.
Тепер додайте борошно, добре перемішайте кляр.
Кожне суцвіття капусти умочіть в клярі і смажте.