Кисломолочний продукт «Наріне»
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся корисним рецептом кисломолочного продукту "наріне" . З цієї закваски виходить особливо корисний напій, який рекомендують при дієтах, після операцій і лікування антибіотиками. Раджу!
Цей кисломолочний продукт "наріне" в домашніх умовах виходить смачним, з ніжним ароматом. За консистенцією він нагадує густий кефір, так що його можна і пити, і їсти ложкою. Крім того, з цієї закваски можна готувати кефір, йогурт і багато іншого. Спробуйте, і будьте здорові!
- Молоко - 500 мілілітрів
- Наріне - 1 штука(1 баночка сухого порошку)

1. Молоко наливаємо в каструлю і доводимо про кипіння, знімаючи пінку.

2. Далі чекаємо, поки молоко охолоне до температури 45-50 градусів. Тепер заливаємо трохи молока в банку з сухим "наріне", перемішуємо і вливаємо цю суміш в молоко. Перемішаємо стерильною ложкою, а потім переллємо в стерильну банку або в термос. Закупорюємо кришкою.

3. З 12 годин банку поміщаємо в тепле місце (найкраще укутати в ковдру і покласти на батарею). Потім помістимо ще на дві години на холодильник. Стартер готовий!