Кислі щі
(покроковий рецепт з фото)
Кислі щі можуть бути як багатими, так і бідними, "порожніми" . Варяться такі щі на кислій капусті, яку можна приготувати самостійно вдома. Дивіться докладніше, як приготувати кислі щі.
Зваріть смачний бульйон з м'яса, води і спецій. В кінці варіння бульйону спеції видаліть і викиньте. Додайте картоплю, капусту і смажені овочі. Проваріть до готовності суп. Заправте зеленню, подавайте зі сметаною. Готово! сподіваюся, що мій рецепт, як приготувати кислі щі, вам сподобається.
- Вода - 4 L
- Яловичина - 500-600 грам (можна і більше)
- Квашена капуста - 600 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 6-8 штук
- Спеції - За смаком (лавровий лист, перець горошком, перець мелений, корінь петрушки)
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком

Підготуйте продукти. Капуста повинна бути добре кислому, тоді щі вийдуть на славу!

З яловичини і спецій приготуйте бульйон. Залийте їх холодною водою і проваріть не менше 2 годин. Посоліть в кінці варіння.

Подрібніть цибулю і моркву через дві години.

Підсмажте овочі до готовності на маслі, в кінці додайте пасту томатну і протушкувати ще хвилинку. Вимкніть.

До готового м'яса додайте картоплю.

Також додайте капусту, provara 30 хвилин. Потім додайте смажені овочі з томатом, проваріть хвилинку і вимкніть вогонь. Зелень можна додати або відразу перед вимиканням, або порційно в суп. Смачного!