Рецепт Кислі щі фото

Кислі щі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Квашена капуста
Вагітним і годуючим
На обід
Супи , Кисле , Щи
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Кислі щі можуть бути як багатими, так і бідними, "порожніми" . Варяться такі щі на кислій капусті, яку можна приготувати самостійно вдома. Дивіться докладніше, як приготувати кислі щі.

Опис приготування:

Зваріть смачний бульйон з м'яса, води і спецій. В кінці варіння бульйону спеції видаліть і викиньте. Додайте картоплю, капусту і смажені овочі. Проваріть до готовності суп. Заправте зеленню, подавайте зі сметаною. Готово! сподіваюся, що мій рецепт, як приготувати кислі щі, вам сподобається.

  • Вода - 4 L
  • Яловичина - 500-600 грам (можна і більше)
  • Квашена капуста - 600 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 6-8 штук
  • Спеції - За смаком (лавровий лист, перець горошком, перець мелений, корінь петрушки)
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
кислі щі - фото крок 1
Підготуйте продукти. Капуста повинна бути добре кислому, тоді щі вийдуть на славу!
кислі щі - фото крок 2
З яловичини і спецій приготуйте бульйон. Залийте їх холодною водою і проваріть не менше 2 годин. Посоліть в кінці варіння.
кислі щі - фото крок 3
Подрібніть цибулю і моркву через дві години.
кислі щі - фото крок 4
Підсмажте овочі до готовності на маслі, в кінці додайте пасту томатну і протушкувати ще хвилинку. Вимкніть.
кислі щі - фото крок 5
До готового м'яса додайте картоплю.
кислі щі - фото крок 6
Також додайте капусту, provara 30 хвилин. Потім додайте смажені овочі з томатом, проваріть хвилинку і вимкніть вогонь. Зелень можна додати або відразу перед вимиканням, або порційно в суп. Смачного!

Схожі рецепти