Рецепт Кимчи фото

Кимчи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Капуста, Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Якщо вам до смаку корейська кухня, тоді обов'язково рекомендую звернути увагу на цей нескладний, але дуже пікантний і цікавий рецепт. Відмінна закуска в домашніх умовах для любителів гострого.

Поспішаю поділитися досить простим способом, як приготувати Кимчи, мариновану пікантну пекінську капусту. Орієнтуйтеся на власні смакові переваги, додаючи перець. Але пам'ятайте, що закуска повинна бути гострою, а не просто ароматної від спецій. Що стосується самого процесу маринування, то капуста в холодильнику перед подачею може стояти від 1 до 5 днів, а після зберігатися до двох тижнів.

  • Пекінська капуста - 1 штука
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Пластівці перцю чилі - 1-5 чайних ложок
  • Пір'я зеленої цибулі - 3-4 штук
  • Dajkon - 150 грам
кимчи - фото крок 1
1. Ось такий набір інгредієнтів потрібно мати під рукою.
кимчи - фото крок 2
2. Вимийте і висушіть капусту, наріжте середніми шматочками.
кимчи - фото крок 3
3. Викладіть капусту в глибоку миску і додайте сіль. Акуратно перемішайте так, щоб сіль рівномірно розподілилася. Залиште на 1-2 годину.
кимчи - фото крок 4
4. Після промийте під проточною водою три рази. Відкиньте на друшляк і нехай обсихає не менше 20 хвилин.
кимчи - фото крок 5
5. Тепер можна зайнятися спеціями. З'єднайте всі спеції разом і додайте 3-4 чайні ложки води. Перемішайте до утворення однорідної пасти.
кимчи - фото крок 6
6. У глибоку миску надішліть капусту, трохи нарізаного тонкими брусочками дайкона і зелену цибулю. Викладіть пасту з спецій.
кимчи - фото крок 7
7. Щоб ретельно все перемішати рекомендую використовувати рукавички, які захистять шкіру рук.
кимчи - фото крок 8
8. От і все, залишилося тільки відправити капусту в баночку, щільно притискаючи, і прибрати в холодильник. Через добу можна перший раз спробувати, що вийшло.

Схожі рецепти