Рецепт Кимчи фото

Кимчи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Капуста , Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Якщо вам до смаку корейська кухня, тоді обов'язково рекомендую звернути увагу на цей нескладний, але дуже пікантний і цікавий рецепт. Відмінна закуска в домашніх умовах для любителів гострого.

Опис приготування:

Поспішаю поділитися досить простим способом, як приготувати Кимчи, мариновану пікантну пекінську капусту. Орієнтуйтеся на власні смакові переваги, додаючи перець. Але пам'ятайте, що закуска повинна бути гострою, а не просто ароматної від спецій. Що стосується самого процесу маринування, то капуста в холодильнику перед подачею може стояти від 1 до 5 днів, а після зберігатися до двох тижнів.

  • Пекінська капуста - 1 штука
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Пластівці перцю чилі - 1-5 чайних ложок
  • Пір'я зеленої цибулі - 3-4 штук
  • Dajkon - 150 грам
кимчи - фото крок 1
1. Ось такий набір інгредієнтів потрібно мати під рукою.
кимчи - фото крок 2
2. Вимийте і висушіть капусту, наріжте середніми шматочками.
кимчи - фото крок 3
3. Викладіть капусту в глибоку миску і додайте сіль. Акуратно перемішайте так, щоб сіль рівномірно розподілилася. Залиште на 1-2 годину.
кимчи - фото крок 4
4. Після промийте під проточною водою три рази. Відкиньте на друшляк і нехай обсихає не менше 20 хвилин.
кимчи - фото крок 5
5. Тепер можна зайнятися спеціями. З'єднайте всі спеції разом і додайте 3-4 чайні ложки води. Перемішайте до утворення однорідної пасти.
кимчи - фото крок 6
6. У глибоку миску надішліть капусту, трохи нарізаного тонкими брусочками дайкона і зелену цибулю. Викладіть пасту з спецій.
кимчи - фото крок 7
7. Щоб ретельно все перемішати рекомендую використовувати рукавички, які захистять шкіру рук.
кимчи - фото крок 8
8. От і все, залишилося тільки відправити капусту в баночку, щільно притискаючи, і прибрати в холодильник. Через добу можна перший раз спробувати, що вийшло.

Схожі рецепти