Рецепт Кімбап фото

Кімбап
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти, Птах, Курка, Куряче філе, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гостре, Роли

Кімбап - це блюдо корейської кухні, ідея якого запозичення у японців. По суті, ті ж роли, але з начинкою з копченої риби, смаженого м'яса, квашених овочів, омлет. Смачно, ситно і гостро!

Зазвичай в кімбап кладуть все, що є вдома. Головне, щоб в начинці було багато овочів, бажано квашених, а також можна додати будь-яке м'ясо, підійде навіть шинка або гостра ковбаса, смачно буде і з крабовими паличками або сосисками. А сьогодні я пропоную вам рецепт кімбапа з копченою білою рибою і гострим смаженим курячим філе. Подробиці приготування дивіться в рецепті.

  • Мал - 200 грам
  • Листи норі - 3 штуки
  • Огірок свіжий - 1 штука
  • Морква по-корейськи - 3 Ст. Ложки
  • Дайкон на корейській мові - 3 Ст. Ложки
  • Риба біла копчена - 50 грам
  • Куряче філе - 50 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Перець чилі - 3 штуки
  • Шпинат - 60 грам
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Олія кунжутна - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
кімбап - фото крок 1
Для початку підготуйте всі інгредієнти.
кімбап - фото крок 2
В першу чергу приготуйте рис. Рис потрібно кілька разів промити в холодній воді. Потім залити 250 мл холодної води, довести до кипіння, перемішати і варити під кришкою до готовності. Готового рису дайте постояти під кришкою 15 хвилин, посоліть і заправте кунжутним маслом.
кімбап - фото крок 3
Куряче філе обсмажте з додаванням перцю чилі і соєвого соусу. Якщо ви любите погостріше, додавайте перець НЕ цілком, а дрібно нарізавши.
кімбап - фото крок 4
Шпинат тушкуйте на сковороді під кришкою до м'якості, заправте соєвим соусом до смаку.
кімбап - фото крок 5
Одне яйце збийте, додайте сіль і перець за смаком і приготуйте омлет. Омлет наріжте тонкими смужками.
кімбап - фото крок 6
Огірок очистіть від шкірки, видаліть насіння і наріжте довгими смужками.
кімбап - фото крок 7
Всю підготовлену начинку викладіть на тарілку. Рогожу для згортання ролів затягніть харчовою плівкою і покладіть на неї лист норі.
кімбап - фото крок 8
На лист норі викладіть рис, зручно це робити злегка вологими руками. На рис покладіть омлет, морква, dajkon, огірок, шпинат, шматочки м'яса. Акуратно згорніть щільний рол. Наступного рол замість м'яса покладіть рибу. Третій рол приготуйте без м'яса і риби, він буде вегетаріанським.
кімбап - фото крок 9
Готові роли змастіть кунжутним маслом.
кімбап - фото крок 10
Кімбап наріжте на шматочки товщиною 1, 5 см і посипте їх обсмаженою кунжутом. Зазвичай кімбап не подають з соєвим соусом, на відміну від японських ролів, так як начинка завдяки квашені овочі виходить соковитою, солоної і гострої. Смачного!

Схожі рецепти