Рецепт Кета в фользі фото

Кета в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви у фользі

Кета в фользі - смачне блюдо. Дуже легкий рецепт приготування цієї риби, який не займе у вас багато часу. Кета виходить дуже смачною і ароматною, просто пальчики оближеш.

Катані, приготована у фользі за цим рецептом, виходить дуже м'якою і ніжною. До вашої уваги - шалено простий рецепт страви кета в фользі, просто незамінний в умовах постійного цейтноту. Приготування не займе багато часу, тому у вас ще буде час для інших справ. Усе, що вам знадобиться, це кета, помідори, лимончик і, конено ж, величезне бажання.

  • Катані - 1 кілограм
  • Помідори - 2 штуки (свіжі)
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком (мелений)
кета в фользі - фото крок 1
1. Для початку потрібно кету почистити, добре помити, після чого нарізати на невеликі стейки.
кета в фользі - фото крок 2
2. Потім нарізаю помідор. Найкраще різати кільцями.
кета в фользі - фото крок 3
3. Далі таким же чином нарізаю лимон. Його можете нарізати полуколечкамі, як вам більше подобається.
кета в фользі - фото крок 4
4. Після того, як все буде нарізано, потрібно посолити і поперчити кожен стейк. Потім перекласти окремі шматочки на фольгу, а зверху на неї покласти вже порізаний помідор і лимон (по одному шматочку).
кета в фользі - фото крок 5
5. Кожен стейк потрібно загорнути у фольгу і покласти на деко таким чином, щоб краю виявилися зверху.
кета в фользі - фото крок 6
6. Викладені шматочки на 15-20 хвилин відправляю запікатися в духовці при температурі 200 градусів.
Ось і кета в фользі вже готова.

Схожі рецепти