Кета в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Кета в фользі - смачне блюдо. Дуже легкий рецепт приготування цієї риби, який не займе у вас багато часу. Кета виходить дуже смачною і ароматною, просто пальчики оближеш.
Катані, приготована у фользі за цим рецептом, виходить дуже м'якою і ніжною. До вашої уваги - шалено простий рецепт страви кета в фользі, просто незамінний в умовах постійного цейтноту. Приготування не займе багато часу, тому у вас ще буде час для інших справ. Усе, що вам знадобиться, це кета, помідори, лимончик і, конено ж, величезне бажання.
- Катані - 1 кілограм
- Помідори - 2 штуки (свіжі)
- Лимон - 1 штука
- Сіль - - За смаком
- Чорний перець - - За смаком (мелений)
1. Для початку потрібно кету почистити, добре помити, після чого нарізати на невеликі стейки.
2. Потім нарізаю помідор. Найкраще різати кільцями.
3. Далі таким же чином нарізаю лимон. Його можете нарізати полуколечкамі, як вам більше подобається.
4. Після того, як все буде нарізано, потрібно посолити і поперчити кожен стейк. Потім перекласти окремі шматочки на фольгу, а зверху на неї покласти вже порізаний помідор і лимон (по одному шматочку).
5. Кожен стейк потрібно загорнути у фольгу і покласти на деко таким чином, щоб краю виявилися зверху.
6. Викладені шматочки на 15-20 хвилин відправляю запікатися в духовці при температурі 200 градусів.
Ось і кета в фользі вже готова.
Ось і кета в фользі вже готова.