Рецепт Кета на сковороді фото

Кета на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Казахська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Червона рибка зі смачною підливою стане прекрасним другою стравою на обід або вечерю. Записуємо в свою кулінарну книгу рецепт кети на сковороді.

З усіх видів червоної риби, Катані - сама непридатна для смаження. Але, якщо правильно її готувати, навіть вона вийде ніжною і соковитою, а не сухою і жорсткою. Для приготування кети на сковороді вам знадобиться готовий бульйон, можна той, що в кубиках. Обов'язково вино - воно пом'якшить рибу. Бажано біле, можна рожеве. Подавати рибу можна з різними гарнірами на ваш розсуд. Дивимося рецепт.

  • Катані - 700 грам
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон рибний - 200 мілілітрів
  • Вино сухе - 50 мілілітрів
  • Масло рослинне - 100 грам
  • Лімонаная кислота - 5 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 Чайна ложка
  • Зелень - За смаком
  • Цукор - 2 чайних ложки
кета на сковороді - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
кета на сковороді - фото крок 2
Рибу чистимо і ріжемо на шматочки.
кета на сковороді - фото крок 3
Посолити і поперчити.
кета на сковороді - фото крок 4
Потім запанірувати в борошні, залишити на 10 хвилин.
кета на сковороді - фото крок 5
Обсмажуємо потім рибу на сильному вогні, хвилин 10.
кета на сковороді - фото крок 6
Цибуля чистий, ріжемо півкільцями.
кета на сковороді - фото крок 7
Паніруємо в борошні й обсмажуємо.
кета на сковороді - фото крок 8
Додаємо томатну пасту і бульйон.
кета на сковороді - фото крок 9
Також додаємо цукор, лимонну кислоту, вино. Викладаємо шматочки риби, тушкуємо хвилин 10-15.
кета на сковороді - фото крок 10
Зелень миємо й дрібно рубаємо.
кета на сковороді - фото крок 11
Нашу готову кету на сковороді посипаємо зеленню і подаємо. Смачного!

Схожі рецепти