Кета на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Червона рибка зі смачною підливою стане прекрасним другою стравою на обід або вечерю. Записуємо в свою кулінарну книгу рецепт кети на сковороді.
З усіх видів червоної риби, Катані - сама непридатна для смаження. Але, якщо правильно її готувати, навіть вона вийде ніжною і соковитою, а не сухою і жорсткою. Для приготування кети на сковороді вам знадобиться готовий бульйон, можна той, що в кубиках. Обов'язково вино - воно пом'якшить рибу. Бажано біле, можна рожеве. Подавати рибу можна з різними гарнірами на ваш розсуд. Дивимося рецепт.
- Катані - 700 грам
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Бульйон рибний - 200 мілілітрів
- Вино сухе - 50 мілілітрів
- Масло рослинне - 100 грам
- Лімонаная кислота - 5 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком
- Цукор - 2 чайних ложки
Підготуйте інгредієнти.
Рибу чистимо і ріжемо на шматочки.
Посолити і поперчити.
Потім запанірувати в борошні, залишити на 10 хвилин.
Обсмажуємо потім рибу на сильному вогні, хвилин 10.
Цибуля чистий, ріжемо півкільцями.
Паніруємо в борошні й обсмажуємо.
Додаємо томатну пасту і бульйон.
Також додаємо цукор, лимонну кислоту, вино. Викладаємо шматочки риби, тушкуємо хвилин 10-15.
Зелень миємо й дрібно рубаємо.
Нашу готову кету на сковороді посипаємо зеленню і подаємо. Смачного!