Рецепт Кета смажена фото

Кета смажена
(покроковий рецепт з фото)

Казахська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Приготування смаженої риби - процес простий і швидкий. Смажена кета виходить дуже соковитою і ароматною, ідеально поєднується з будь-яким гарніром і чудово виглядає на столі!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування кети смаженої. Я використовував філе кети, спершу посолив і сбризнул соком лимона, потім вмочив в яйце і присипав кунжутом, обсмажити рибу з двох сторін. На гарнір підійде картопляне пюре або макарони. Хай щастить!

  • Катані - 4 штуки (стейки)
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Кунжут - За смаком
кета смажена - фото крок 1
1. Кету нарізаємо на стейки або використовуємо вже готові. Солимо і поливаємо лимонним соком.
кета смажена - фото крок 2
2. Змішуємо яйце з сіллю в окремій широкій мисці. Ми залишаємо рибу на 10 хвилин маринуватися в солі і лимонному соці. Потім мачає рибу в яйце і кунжут. Обсмажуємо на рослинному маслі, виклавши рибу спочатку присипаної стороною. Перевертаємо рибу і смажимо з іншого боку.
кета смажена - фото крок 3
3. При необхідності перевертаємо ще раз. Риба повинна рівномірно зготується з двох сторін. Смажиться риба в цілому хвилин 15-20. Готова риба буде розшаровуватися.
кета смажена - фото крок 4
4. Подавайте кету зі свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти