Кета тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Червона рибка тушкована з овочами виходить не менш смачною, ніж смажена. Переконайтеся самі, спробувавши приготувати кету тушковану на обід або вечерю. Дивимося рецепт!
Кількість порцій: 3-4
- Катані - 700 грам
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Бульйон рибний - 200 мілілітрів
- Вино біле - 50 мілілітрів
- Томатне пюре - 2 Ст. Ложки
- Лимонна кислота - За смаком
- Сало - 40 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком
- Цукор - 2 чайних ложки
Підготуйте інгредієнти.
Rиbu чистий, видаліть кістки, поріжте на кубики середнього розміру. Приправити сіллю і poperčite.
Запаніруйте в борошні, залиште на 10 хвилин.
На сковороду розігріту викладіть шматочок сала, витопите жир. В цьому жирі обсмажити до золотистого кольору рибу.
Рибу відкладіть, приготуйте соус. Цибуля, порізаний півкільцями, присипте борошном столовою ложкою, обсмажте на сковороді.
Потім додайте томатне пюре, влийте бульйон, додайте лимонну кислоту на кінчику ножа, а також влийте вино. За смаком додайте спецій.
Рибу залийте соусом, тушкуйте на середньому вогні хвилин 15-20.
Готову кету тушковану подавати можете з зеленню. Смачного!