Рецепт Кета тушкована фото

Кета тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Казахська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Червона рибка тушкована з овочами виходить не менш смачною, ніж смажена. Переконайтеся самі, спробувавши приготувати кету тушковану на обід або вечерю. Дивимося рецепт!

Кількість порцій: 3-4
  • Катані - 700 грам
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Бульйон рибний - 200 мілілітрів
  • Вино біле - 50 мілілітрів
  • Томатне пюре - 2 Ст. Ложки
  • Лимонна кислота - За смаком
  • Сало - 40 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Зелень - За смаком
  • Цукор - 2 чайних ложки
кета тушкована - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
кета тушкована - фото крок 2
Rиbu чистий, видаліть кістки, поріжте на кубики середнього розміру. Приправити сіллю і poperčite.
кета тушкована - фото крок 3
Запаніруйте в борошні, залиште на 10 хвилин.
кета тушкована - фото крок 4
На сковороду розігріту викладіть шматочок сала, витопите жир. В цьому жирі обсмажити до золотистого кольору рибу.
кета тушкована - фото крок 5
Рибу відкладіть, приготуйте соус. Цибуля, порізаний півкільцями, присипте борошном столовою ложкою, обсмажте на сковороді.
кета тушкована - фото крок 6
Потім додайте томатне пюре, влийте бульйон, додайте лимонну кислоту на кінчику ножа, а також влийте вино. За смаком додайте спецій.
кета тушкована - фото крок 7
Рибу залийте соусом, тушкуйте на середньому вогні хвилин 15-20.
кета тушкована - фото крок 8
Готову кету тушковану подавати можете з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти