Кебаб зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам вже порядком набридли звичайні котлети, пропоную урізноманітнити ваш обід або вечерю. Багато чого не потрібно, - всього лише дізнатися, як приготувати кебаб зі свинини, і мій рецепт вам в цьому допоможе!
Я була просто в дикий захваті, коли зважилася втілити в життя цей рецепт приготування кебаба зі свинини. Чомусь мені здавалося, що зі свинини кебаб вийде занадто жирним, але немає - мабуть, мангал робить свою справу, - м'ясо виходить і не сухим, але і не дуже жирним. Якраз те, що треба для недільного виїзду сім'єю або компанією на природу! Для таких ось випадків і розповідаю, як зробити кебаб зі свинини!
- Фарш - 500 грам
- Свинина - 1 кілограм
- Сало - 200 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Сіль - 1 За смаком
1. Перекрутити м'ясо і сало на м'ясорубці. Домішуємо до цієї суміші фарш і дрібно шінкованной цибулю.
2. Солимо і перчимо до смаку. Добре вимішуємо фарш вологими руками, формуємо кебаби і нанизуємо їх на шампури.
3. Смажимо на мангалі, постійно перевертаючи.
4. Коли страва вже добре зарум'яниться з усіх боків - можна знімати з вогню і подавати! Смачного!