Кебаб з яловичини на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як зробити кебаб з яловичини на мангалі. Виходить дуже смачна і ситна закуска, можна як на природі приготувати, так і вдома зробити заготовку, а вже на мангалі засмажити. Хай щастить!
Такий рецепт приготування кебаба з яловичини на мангалі досить простий, так що впорається навіть новачок. Головне правило - так це вдало підібрати співвідношення лука і сала до м'яса. І той, і інший інгредієнт повинні за вагою і виду займати приблизно третину від м'яса. Так у вас вийде фарш відмінною консистенцією, і в процесі запікання ваш люля-кебаб не розвалиться і не впаде на вугілля. Так що ось простий рецепт кебаба з яловичини на мангалі, бажаю удачі!
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля - 350 грам
- Сало - 350 грам
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Подрібнюємо за допомогою блендера все інгредієнти. Головне, щоб сало було добре розтерте, до пастоподібного стану.
2. Додаємо спеції, сіль і перець за смаком.
3. Обов'язково загорніть готовий фарш в серветку, щоб зайва волога пішла. Потім формуємо ковбаски, і обсмажуємо їх на вугіллі на мангалі.
4. Ось такі красиві кебаби повинні вийде!