Рецепт Кебаб з яловичини і овочів фото

Кебаб з яловичини і овочів
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Кебаб

Шукайте новий рецепт дивовижного шашлику, але вже все перепробували? Тоді вам потрібно щось міняти! Все можна легко виправити, тільки спробуйте!

Вам, може бути, цікаво дізнатися про те, як приготувати кебаб з яловичини і овочів або ж міні шашлички? Їх обсмажують на грилі або сковороді-гриль, тому блюдо підійде і для дому. Є ще варіант подати його на довгих шпажках в якості закуски. Яскраві кольори і приголомшливий смак зроблять кебаб хорошим доповненням будь-якого столу. Подавайте блюдо з соусом з натурального йогурту і свіжої зелені.

  • Яловичина, м'якоть - 900-1000 грам
  • Болгарський перець, червоний - 1 штука
  • Болгарський перець, жовтий - 1 штука
  • Болгарський перець, помаранчевий - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля, жовтий - 0, 5 штуки
  • Ріпчаста цибуля, червоний - 0, 5 штуки
  • Білі гриби - 240 грам
  • Оливкова олія - 80 мілілітрів
  • Цукор коричневий - 50 грам
  • Лимонний перець - 2 Ст. Ложки
  • Імбир тертий - 1 Ст. Ложка
  • Цибулевий порошок - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Соєвий соус або "тамарі" - 80 мілілітрів
кебаб з яловичини і овочів - фото крок 1
Спочатку приготуйте маринад. Змішайте соєвий соус, цукор, олія, перець, подрібнений імбир і часник, а також цибульний порошок.
кебаб з яловичини і овочів - фото крок 2
Крупно наріжте цибулю, перець і гриби. Викладіть овочі та гриби в щільний пакет. Влийте 1/3 частина маринаду. Щільно закрийте пакет і струсіть його.
кебаб з яловичини і овочів - фото крок 3
Точно також великим кубиком наріжте яловичину. Викладіть її в інший пакет. Потім влийте маринад. Закрийте і струсіть.
кебаб з яловичини і овочів - фото крок 4
Залиште продукти маринуватися в холодильнику на 8 годин.
кебаб з яловичини і овочів - фото крок 5
Через деякий час надіньте по черзі м'ясо і овочі на шампури. Викладіть їх на розігрітий до 200 градусів гриль або сковороду з невеликою кількістю масла.
кебаб з яловичини і овочів - фото крок 6
Обсмажуйте кебаб по 4 хвилини на кожній стороні. Смачного!

Схожі рецепти