Рецепт Кавуни в банках смачні фото

Кавуни в банках смачні
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Кавун
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , Новий рік
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами простий рецепт, який розповість, як приготувати кавуни в банках смачні. Цікава закуска, ви такого точно ще не їли. Та й подивіться, як красиво виглядає це блюдо на тарілці.

Опис приготування:

Ви таке їли? Я ось навіть не додумалася б, що кавуни теж можна консервувати, але в гостях у подруги побачила частування і обімліла від подиву. І звичайно ж, негайно побігла готувати. Смачно вийшло і свіжо, рекомендую спробувати всім!

Це одна з моїх улюблених кулінарних знахідок останнього часу.

  • Кавун - 1 штука (один великий або два маленьких)
  • Вода - 3 L
  • Цукор - 7 Ст. Ложок
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Оцтова есенція - 1 Ст. Ложка
кавуни в банках смачні - фото крок 1
1. Моєму кавуни і нарізаємо їх шматочками. Кірку відокремлювати не потрібно. Складаємо в банку і заливаємо окропом. Нехай так постоять двадцять хвилин.
кавуни в банках смачні - фото крок 2
2. Далі зливаємо воду в каструлю, додамо в неї цукор і сіль, закип'ятити, вимкнемо вогонь, додамо оцет і швидко перемішати. Заливаємо цим розсолом наші кавуни, закриваємо банки на зиму. Банки краще закочувати металевими кришками, але можна і просто закупорити щільними поліетиленовими кришками.
кавуни в банках смачні - фото крок 3
3. Пробувати цю закуску з кавунів можна вже через кілька днів після процесу маринування. А взимку будемо насолоджуватися чудовим смаком і згадувати про яскраве літо. Удачі вам в приготуванні!

Схожі рецепти