Холодець в банках на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Всіма улюблені ласощі, та ще й на зиму - що може бути смачніше і краще холодцю? Цей рецепт холодцю в банках на зиму мені дуже подобається, сподіваюся, і вам стане в нагоді!
З свинячої голови виходить чудовий холодець, ніякого желатину додавати не треба. Якщо не хочете з головою возитися, м'ясо на кістці теж підійде. Для приготування холодцю в банках на зиму обов'язково візьміть лаврушку, чорний перець горошком. Дивимося рецепт.
- Свиная голова - 2 штуки
- Спеції - За смаком
Рубаємо свинину на шматки. Варимо бульйон, знімаємо пінку.
Свинину дістаємо, і подрібнюємо. Вона повинна добре проварити, до готовності. Бульйон ще раз доводимо до кипіння.
Бульйон, бажано, щоб був прозорий. Разом з м'ясом ставимо на вогонь, варимо годин 6-7.
Потім заливаємо в стерильні банки, закриваємо і під шубу. Потім перевертаємо, щоб жир наверх перемістився.
Ось наш холодець в банках на зиму і готовий. Подавати потім можна нарізаним на шматочки на тарілочці з зеленню. Смачного!
Ось наш холодець в банках на зиму і готовий. Подавати потім можна нарізаним на шматочки на тарілочці з зеленню. Смачного!