Каша в горщиках в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете зварити ідеальну гречку, яка буде розсипчастою і відмінно приготовленої? Немає нічого простіше! Я як раз хочу поділитися з вами варіантом приготування такої каші.
Кількість інгредієнтів вказана на 1 горщик, з якого вийде 3-4 повноцінні порції каші. Нехай вас не лякає те, що потрібно 2 годину, в цей час зовсім не потрібно стежити за гречкою, вона буде нудитися самостійно при низькій температурі. Можна, можливо, звичайно, збільшити температуру, тоді і час приготування скоротиться. Тривале ловлення - заставу ідеальної, на мій погляд, каші. Вона смачна зі склянкою молока і як гарнір.
- Крупа гречана - 1 Склянка
- Вода - 1.5 склянки
- Вершкове масло - 1.5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Крупу вимийте під проточною водою і обсушити.
2. Після підсушіть трохи на сухій сковороді, буквально пару хвилин.
3. Викладіть кашу в горщик.
4. Додайте вершкове масло і акуратно перемішайте.
5. Додати сіль трохи, влийте гарячу воду.
6. Накрийте горщик кришкою, відправте в духовку і млоїте при температурі 130 градусів близько 1.5 годин.