Рецепт картоплі в горщиках в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо
, Овочі
, Свинина
, Молочні продукти
, Птах
, Картопля
, Курка
, Гриби
, Морква
, Цибуля
, Печериці
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Для того, щоб урізноманітнити своє меню, можна приготувати щось новеньке. Картопля в горщиках - це те, що потрібно! Ця страва готується швидко і виходить дуже незвичайним і всіма улюбленим.
Опис приготування:
Я хочу вам розповісти, як приготувати картоплю в горщиках в духовці. Рецепт не новий, але залишається дуже оригінальним і смачним. Ваша сім'я полюбить це блюдо. Готується картопля досить швидко. Але подача в горщиках надає страві витонченості. Страву можна подавати на стіл, коли нагрянуть гості. М'ясо можна використовувати будь-який. Удачі вам! Смачного!
- Картопля - 6 штук
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Куряче філе - 200 грам
- Гриби - 200 грам
- Сир - 150 грам
- Сіль - 1 За смаком
На дно горщика потрібно покласти сиру картоплю.
Відваріть курку. Курячий бульйон потрібно теж використовувати. Покладіть на картоплю курку.
Наступний шар - гриби (перед цим їх потрібно обсмажити).
Обсмажте моркву і цибулю. Покладіть шарами в горщик.
Зверху посипати сиром і полийте бульйоном.
Накрийте кришкою і готуйте в духовці 30-40 хвилин при температурі 200 градусів.