Рецепт Рецепт картоплі з цибулею фото

Рецепт картоплі з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Всіма улюблена російська страва - смажена картопля з цибулею. Що може бути смачніше, якщо до неї подати квашену капусту, сіль, мариновані грибочки або річний овочевий салат? Пропоную простий рецепт.

Опис приготування:

Такий рецепт картоплі з цибулею сподобається кожному, хто любить швидкий і ситний обід. Картопля поєднується з будь-якими соліннями, квашеною капустою, маринованими грибочками і так далі. Крім цього, її можна смажити на салі або з додаванням м'яса, ковбаси або грибів. У будь-якому вигляді ця страва нікого не залишить байдужим!

  • Картопля - 5-7 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
рецепт картоплі з цибулею - фото крок 1
1. Всього два інгредієнта - і на вашому столі ситне і неймовірно смачна страва. Я пропоную простий рецепт картоплі з цибулею по-домашньому. Для смаження краще брати картопля таких сортів, які швидко готуються і розварюються.
рецепт картоплі з цибулею - фото крок 2
2. Очищаємо картоплю, ретельно миємо й підсушують його паперовим рушником. Нарізаємо соломкою і відправляємо на сковороду, де вже розжарений рослинне масло. Картоплю можна смажити з додаванням сала або вершкового масла. Я люблю сиродавленное рослинне масло, на ньому картопелька виходить дуже ароматною.
рецепт картоплі з цибулею - фото крок 3
3. Обсмаживши трохи картопля, додайте нарізану цибулю. Смажте картоплю при закритій кришці. Солити краще в кінці і кришку зняти теж краще в кінці: вийде рум'яна кірочка.
рецепт картоплі з цибулею - фото крок 4
4. Картопля, який швидко розварюється, в смаженому вигляді готується всього 15 хвилин. Я завжди вибираю сковороду з товстим дном і високими бортами, в ній картопля виходить смачніше.
рецепт картоплі з цибулею - фото крок 5
5. Сьогодні у нас були солоні огірочки, і я подавала смажену картоплю з ними. Якщо хочете, щоб це блюдо не було пісним, смажте картоплю на салі або в кінці додайте трохи ковбаси. Вийде не тільки смачніше, але і ситніше.

Схожі рецепти