М'ясо в горщиках в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати м'ясо в горщиках в духовці. Робить блюдо просто, а виходить, як завжди, смачно. Насолоджуйтесь процесом і не менше - результатом. М'ясо беріть будь.
Мій покроковий рецепт покаже вам, як легко приготувати маленький кулінарний шедевр. Страви в горщиках завжди виглядають особливо апетитно. А якщо ваші гості дізнаються, що там кролик, то захоплені вигуки вам забезпечені.
- Морква - 3 штуки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Вино червоне сухе - 0, 5 L
- Кролик - 1 кілограм
- Свинина - 400 грам
- Часник - 3 зубчики
- Лавровий лист - 3 штуки
- Перець - За смаком
- Гвоздика - 3 штуки(3 зірочки)
- Чорний хліб - 1 скибочку
1
Дрібно наріжте цибулю і часник. Крупно наріжте свинину.
2
Свинину обсмажте в олії (10 хвилин). Додайте цибулю і часник і смажте ще 6 хвилин.
3
Розріжте кролика на 10 частин. Додайте до свинини і смажте 10 хвилин.
4
Наріжте моркву соломкою. Чорний хліб також наріжте дрібними кубиками.
5
Перекладіть м'ясо в горщик. Залийте вином і 130 мл води. Додайте моркву, хліб і прянощі.
6
Поставте в духовку при 180 градусах на 2 годину.