Рецепт М'ясо в горщиках в духовці фото

М'ясо в горщиках в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Кролик
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Сьогодні я розповім, як приготувати м'ясо в горщиках в духовці. Робить блюдо просто, а виходить, як завжди, смачно. Насолоджуйтесь процесом і не менше - результатом. М'ясо беріть будь.

Опис приготування:

Мій покроковий рецепт покаже вам, як легко приготувати маленький кулінарний шедевр. Страви в горщиках завжди виглядають особливо апетитно. А якщо ваші гості дізнаються, що там кролик, то захоплені вигуки вам забезпечені.

  • Морква - 3 штуки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Вино червоне сухе - 0, 5 L
  • Кролик - 1 кілограм
  • Свинина - 400 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Перець - За смаком
  • Гвоздика - 3 штуки(3 зірочки)
  • Чорний хліб - 1 скибочку
1
Дрібно наріжте цибулю і часник. Крупно наріжте свинину.
2
Свинину обсмажте в олії (10 хвилин). Додайте цибулю і часник і смажте ще 6 хвилин.
3
Розріжте кролика на 10 частин. Додайте до свинини і смажте 10 хвилин.
4
Наріжте моркву соломкою. Чорний хліб також наріжте дрібними кубиками.
5
Перекладіть м'ясо в горщик. Залийте вином і 130 мл води. Додайте моркву, хліб і прянощі.
6
Поставте в духовку при 180 градусах на 2 годину.

Схожі рецепти