Картопляний суп з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки цим рецептом ви дізнаєтеся, як приготувати картопляний суп з беконом. Ситне, смачне і цікаве блюдо. Напевно такого ви ще не готували. У супу ніжна і приємна консистенція.
Дуже смачний суп, який просто готується і не вимагає особливих кулінарних навичок. Дотримуючись покрокову інструкцію з фотографіями, ви зможете приготувати цікаве і поживну страву. Для нього знадобляться: картопля, бекон, олія, часник, мука, сир, зелень, цибуля, бульйон і сметана. Дивимося, записуємо і пробуємо приготувати самі.
- Картопля - 4 штуки
- Бекон - 6 штук (смужки)
- Олія - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сир - 3 Ст. Ложки
- Зелень - 1 пучок
- Цибуля - 1 штука
- Бульйон - 500 мілілітрів
- Крем - За смаком
1. На вогонь ставимо каструлю, поділяємо бекон і відправляємо його на розпечену поверхню, обсмажуємо до рум'яної скоринки.
2. Перекладаємо готовий бекон на паперовий рушник.
3. Картопля очищаємо, нарізаємо кубиком і відварюємо (або відварюємо цілком, після чого чистимо і нарізаємо кубиком).
4. Цибулину очищаємо, нарізаємо кубиком і відправляємо в каструлю, де смажився бекон.
5. Перемішуємо і через 2 хвилини додаємо борошно.
6. Заливаємо цибулю з борошном бульйоном, доводимо до кипіння і робимо мінімальний вогонь.
7. Всипаємо картопля, солимо і перчимо.
8. Знімаємо каструлю з вогню, перебиваємо масу в пюре.
9. Додаємо тертий сир, рубану зелень, бекон і часник.
10. Солимо і перчимо, чекаємо, коли сир повністю розплавиться і подаємо до столу зі сметаною.