Рецепт Картопляний суп з беконом фото

Картопляний суп з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Картопля, Бекон
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи, Супи-пюре

Завдяки цим рецептом ви дізнаєтеся, як приготувати картопляний суп з беконом. Ситне, смачне і цікаве блюдо. Напевно такого ви ще не готували. У супу ніжна і приємна консистенція.

Дуже смачний суп, який просто готується і не вимагає особливих кулінарних навичок. Дотримуючись покрокову інструкцію з фотографіями, ви зможете приготувати цікаве і поживну страву. Для нього знадобляться: картопля, бекон, олія, часник, мука, сир, зелень, цибуля, бульйон і сметана. Дивимося, записуємо і пробуємо приготувати самі.

  • Картопля - 4 штуки
  • Бекон - 6 штук (смужки)
  • Олія - 50 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сир - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - 1 пучок
  • Цибуля - 1 штука
  • Бульйон - 500 мілілітрів
  • Крем - За смаком
картопляний суп з беконом - фото крок 1
1. На вогонь ставимо каструлю, поділяємо бекон і відправляємо його на розпечену поверхню, обсмажуємо до рум'яної скоринки.
картопляний суп з беконом - фото крок 2
2. Перекладаємо готовий бекон на паперовий рушник.
картопляний суп з беконом - фото крок 3
3. Картопля очищаємо, нарізаємо кубиком і відварюємо (або відварюємо цілком, після чого чистимо і нарізаємо кубиком).
картопляний суп з беконом - фото крок 4
4. Цибулину очищаємо, нарізаємо кубиком і відправляємо в каструлю, де смажився бекон.
картопляний суп з беконом - фото крок 5
5. Перемішуємо і через 2 хвилини додаємо борошно.
картопляний суп з беконом - фото крок 6
6. Заливаємо цибулю з борошном бульйоном, доводимо до кипіння і робимо мінімальний вогонь.
картопляний суп з беконом - фото крок 7
7. Всипаємо картопля, солимо і перчимо.
картопляний суп з беконом - фото крок 8
8. Знімаємо каструлю з вогню, перебиваємо масу в пюре.
картопляний суп з беконом - фото крок 9
9. Додаємо тертий сир, рубану зелень, бекон і часник.
картопляний суп з беконом - фото крок 10
10. Солимо і перчимо, чекаємо, коли сир повністю розплавиться і подаємо до столу зі сметаною.

Схожі рецепти