Картопляний салат з соусом «Tcatciki»
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат не відіб'ється на вашій фігурі. Замість майонезу для нього використовується заправка на основі йогурту, можна замінити його сметаною. Оцініть, як приготувати картопляний салат з соусом «тцатцікі».
Салат можна заправити тільки сметаною або йогуртом, якщо у вас немає інгредієнтів для заправки. Блюдо підійде для повсякденного вечері, а також для перекусу. Легкий, ситний і низькокалорійний салатик для всієї родини.
- Картопля - 950 грам
- Черрі - 200 грам
- Огірок - 1, 5 штуки
- Лук червоний - 0, 5 штуки
- Консервований нут - 300 грам
- Фета - 0, 5 склянки
- Петрушка - 1 пучок
- Базилік - 2-3 штук
- Оливки - 1/3 склянки
- Йогурт - 1 Склянка
- Кріп - 0, 5 пучка
- Лимон - 0, 5 штуки (сік)
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, перець - За смаком
1. Вимийте картопля невеликих розмірів, викладіть в каструлю, залийте водою і відправте на вогонь. Відваріть його до готовності.
2. Відкиньте картоплю на сито і обдайте холодною водою.
3. Остиглий картопля розріжте на 4-6 частин, залежить від розміру бульб.
4. Черрі вимийте і розріжте часточками.
5. Подрібніть всю зелень. Наріжте дрібно цибулю і 1 огірок.
6. Оливки без кісточок наріжте невеликими шматочками.
7. Відкрийте банку консервованого нуту і промийте його під проточною водою.
8. Розкришіть сир руками або ножем.
9. Змішайте всі підготовлені овочі, сир, петрушку і базилік.
10. Змішайте йогурт, подрібнений кріп, подрібнений зубчик часнику.
11. Натріть на тертці половинку огірка, викладіть в миску до йогурту, додайте сік половинки лимона, сіль і перець за смаком, перемішайте.
12. Додайте соус в миску до овочів і перемішайте, подавайте його відразу або через деякий час.