Рецепт Картопляна шкірка фото

Картопляна шкірка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Молочні продукти , Картопля , Сир , Бекон
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Страви з начинкою
Кількість порцій: 6
Час приготування: 35 хв.

Немає нічого простішого рецепта, як приготувати картопляну шкірку. І не дивуйтеся так, саме шкірку. При бажанні і фантазії навіть з шкірки можна зробити оригінальну і смачну закуску.

Опис приготування:

Картопля перед початком приготування варто гарненько помити, краще мочалкою, щоб видалити всю грязь. Ви можете використовувати сир, м'ясо, бекон, зелень, щоб урізноманітнити смак звичайної картопляної шкірки. Можна запекти картопляну шкірку в духовці або на грилі.

  • Картопля - 6 штук
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль, мелений перець - За смаком
  • Бекон - 6 скибочок
  • Чеддер - 120 грам
  • Крем - 0, 5 склянки
  • Зелена цибуля - 2 штуки
картопляна шкірка - фото крок 1
1. Відваріть або запечіть цілісний картопля (приблизно однакового розміру). Розріжте готову картоплю на 2 половинки і видаліть м'якоть, залиште шкірку з невеликим шаром м'якоті.
картопляна шкірка - фото крок 2
2. Викладіть половинки на розігрітий гриль або грати в духовці, змастіть рослинною олією, обсмажуйте з кожного боку по 7-10 хвилин.
картопляна шкірка - фото крок 3
3. Дістаньте половинки і перекладіть їх на стіл.
картопляна шкірка - фото крок 4
4. Обсмажте бекон на сухій розігрітій сковороді протягом 10 хвилин, потім перекладіть на серветку і після охолодження наріжте дрібно. Викладіть шкірку на деко і посипте сіллю, перцем, викладіть трохи бекону і тертий сир. Готуйте близько 2 хвилин.
картопляна шкірка - фото крок 5
5. Прикрасьте блюдо сметаною і подрібненою зеленою цибулею, подавайте відразу.

Схожі рецепти