Білоруська картопляна бабка
(покроковий рецепт з фото)
Шалено смачний рецепт приготування білоруської картопляної бабки - для вас! Спробуйте і не пошкодуєте, це смачний і ситний варіант обіду або вечері для всіх! кмин, картопля і свинина, смачно!
Перед вами рецепт приготування білоруської картопляної бабки, і я вам з радістю розповім, як приготувати це чудове блюдо. Не знаю, чому це саме Білоруська бабка, може бути, через те. Що там є картопля? Не знаю, звідки назва, але одне знаю точно - блюдо це просто неймовірно смачне, і я вам його рекомендую спробувати!
- Свинина - 700 грам
- Картопля - 1.5 кілограма
- Цибуля - 4 штуки
- Кмин - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. На рослинному маслі гарненько обсмажити свинину зі спеціями і половиною від усієї кількості лука, Додати цукор і обсмажити до появи скоринки.
2. Отса цибулю пожарим окремо, нарізаємо його півкільцями.
3. Картопля почистимо і натремо на дрібній тертці, рідина треба після цього отжать.Посолім, Tmin харчування, зелень і смажену цибулю. Перемішаємо, викладаємо все разом в форму і запікаємо годину при 200 градусах.
4. Ось така гарна виходить бабка!