Рецепт Картопля з кабачками в мультиварці фото

Картопля з кабачками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо немає часу стоять біля плити, то можна швидко і смачно приготувати картоплю з кабачками в мультиварці. Максимум корисних властивостей овочів та чудовий смак страви не залишить байдужим.

Опис приготування:

Рецепт приготування картоплі з кабачками в мультиварці неймовірно простий і прекрасно підійде для літнього меню.

1. Картопля вимити, очистити і порізати кубиками.

2. Кабачки помити і також нарізати кубиками.

3. Лук попередньо підсмажити до золотистого кольору на сковороді в оливковій олії.

3. Овочі добре посолити, поперчити і додати дрібно нарізаний часник.

4. Оправить все в чашу мультиварки. Можна влити трохи овочевого бульйону.

Є кілька варіантів, як приготувати картоплю з кабачками в мультиварці. Можна включити режим"гасіння" або вибрати функцію"жарка" . Час готування залежить від фірми виробника і моделі самої мультиварки. Як правило, потрібно в районі 30-40 хвилин. Але ви обов'язково періодично перевіряйте блюдо на готовність.

Перед подачею краще прикрасити свіжою зеленню.


  • Картопля - 4 штуки
  • Кабачок - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука(Лучше использовать сладкий лук)
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Свіжа зелень - 1 щіпка(Для украшения при подаче)
Рецепт приготування картоплі з кабачками в мультиварці неймовірно простий і прекрасно підійде для літнього меню.

1. Картопля вимити, очистити і порізати кубиками.

2. Кабачки помити і також нарізати кубиками.

3. Лук попередньо підсмажити до золотистого кольору на сковороді в оливковій олії.

3. Овочі добре посолити, поперчити і додати дрібно нарізаний часник.

4. Оправить все в чашу мультиварки. Можна влити трохи овочевого бульйону.

Є кілька варіантів, як приготувати картоплю з кабачками в мультиварці. Можна включити режим"гасіння" або вибрати функцію"жарка" . Час готування залежить від фірми виробника і моделі самої мультиварки. Як правило, потрібно в районі 30-40 хвилин. Але ви обов'язково періодично перевіряйте блюдо на готовність.

Перед подачею краще прикрасити свіжою зеленню.

Схожі рецепти