Картопля з часником
(покроковий рецепт з фото)
Як би я не старалася і не шукала нові варіанти гарнірів, в моїй родині все одно віддадуть перевагу картопля. Це ідеальне доповнення для багатьох гарячих страв має різні способи приготування.
Смак цього рецепта можна назвати пікантним. З ним добре поєднується запечений стейк або червона риба. Але для початку прочитайте про те, як приготувати картоплю з часником. До йому також додається куркума, зелень і трохи інших приправ. Скоринка виходить золотистою і хрусткою. Дуже смачно!
- Картопля - 6 штук
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Вапно - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Насіння koriandra - 2 чайних ложки
- Червоний перець - 1 Чайна ложка (пластівцями)
- Куркума - 2 чайних ложки
- Braai, кріп і петрушка - 0, 5 пучка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Картопля промийте і почистіть. Потім перекладіть його в воду і доведіть до кипіння. Потім варите протягом 10 хвилин.
Після цього остудіть картоплю і наріжте її середніми шматочками.
Далі в сковороді з товстим дном розігрійте масло з пластівцями перцю, коріандром і подрібненим часником.
Через 3 хвилини додайте в сковороду сік лайма і куркуму. Не забувайте заважати інгредієнти.
Потім додайте картоплю. Все перемішайте. Смажте картопля пару хвилин.
В кінці додайте подрібнену зелень. Обсмажте блюдо до готовності ще кілька хвилин. Смачного!