Картопля в чавунці в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Картопелька хороша в будь-якому вигляді, але запечена в духовці вона найсмачніша виходить! А щоб їй не було нудно, додайте в чавунець ще й м'яска. Дивіться рецепт картоплі в чавунці в духовці!
Для приготування картоплі в чавунці в духовці нам знадобиться чавунець середніх розмірів, а також трохи м'яса. Я вибрала свинину, так як вона готується швидше, ніж яловичина або баранина. До речі, спеції для м'яса просто прекрасно поєднуються з картоплею! А сметанний соус дуже добре підходить і до м'яса, і до картоплі. Дивіться далі рецепт.
- Картопля - 600 грам
- М'ясо - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Часник - 4-5 зубчиків
- Спеції - За смаком
- Крем - 200 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - За смаком
Підготуйте інгредієнти. М'ясо і картоплю поріжте кубиками.
Chesnok чистий, зубчики порежьте на дольки.
М'ясо гарненько посоліть і поперчіть, використовуйте спеції для м'ясного жаркого.
М'ясо гарненько посоліть і поперчіть, використовуйте спеції для м'ясного жаркого.
М'ясо обсмажте з цибулею і морквою.
У сметану додайте томатну пасту, соєвий соус розмішайте.
На дно чавунця викладіть картоплю, поверх м'ясо.
Розігрійте духовку до 220 З.
На дно чавунця викладіть картоплю, поверх м'ясо.
Розігрійте духовку до 220 З.
Додайте сметанний соус, а також ще спецій за смаком. Часничок теж не забудьте.
Готуйте з закритою кришкою приблизно годину. Потім перевірте готовність, за потреби, додайте ще води і тушкуйте ще пів години.
Готуйте з закритою кришкою приблизно годину. Потім перевірте готовність, за потреби, додайте ще води і тушкуйте ще пів години.
Готову картоплю в чавунці в духовці подавайте зі свіжими овочами або квашеною капустою. Смачного!