Картопля з м'ясом в чавунці в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо з картоплею в духовці в чавунці - це чудове гаряче блюдо, яке можна подавати на будь-який випадок! Ділюся з вами рецептом, який напевно підкорить вас з першої готування. Рекомендую!
Рецепт, як приготувати картоплю з м'ясом в чавунці в духовці не такий вже і складний, як може здатися на перший погляд. Баранину дістати не завжди легко, це вірно, але якщо вона у вас все-таки виявиться, спробуйте приготувати це ароматне і ситне печеня. Дуже рекомендую!
- Баранина - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Морквина - 2 штуки
- Часник - 1 штука
- Перець гострий - 1 штука
- Огірок солоний - 2 штуки
Підготуйте всі інгредієнти.
Баранину поріжте досить великими шматочками.
Складіть м'ясо в казанок (або казан), поставте на середній вогонь і спочатку обсмажте, а потім протушкувати.
На тертці натріть солоні огірки, додайте їх до м'яса.
Поріжте цибулю кубиками, обсмажте його в маслі на окремій сковорідці.
Надішліть цибулю до м'яса в чавунець.
Точно також обсмажте морквину, теж відправте її до м'яса. Додайте за смаком спецій до м'яса.
Точно також обсмажте морквину, теж відправте її до м'яса. Додайте за смаком спецій до м'яса.
Не забудьте додати гострий перець.
Поки м'ясо з овочами гаситься, поріжте картоплю і часник. Викладіть їх поверх м'яса в чавунець. І відправте все під закритою кришкою в духовку години на півтора при 160 З.
Баранина утушівается довго, але це того варте!
Готове м'ясо з картоплею в чавунці в духовці можете подавати з квашеною капустою. Смачного!