Картопля, тушкований зі свининою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Я готую цю страву на кожне свято, та й взагалі по будь-якому зручному приводу. Мої друзі вже називають це блюдо моїм фірязикам. Я розповім, як приготувати картоплю, тушкований зі свининою і овочами.
Складно уявити, який стоїть аромат під час приготування цієї страви. Страви в казані я дуже люблю, а картопля, тушкований зі свининою і овочами - моє найулюбленіше блюдо. Так смачно у мене не виходить нічого. Хрустка і в той же час м'яка картопелька в жиру, зі свининою і тушкованими овочами стане цвяхом вашого столу, якщо ви будете слідувати моїм порадам. Як приготувати картоплю, тушкований зі свининою і овочами? ! дивіться, це дуже просто.
- Свинина - 700 грам
- Картопля - 5 штук
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 5 штук
- Томат - 3 штуки
- Капуста - 0, 5 штуки
Ця страва я готую в казані. Очистіть картопля від шкірки, вимийте його під проточною водою. Налийте в бак масла, викладіть в нього цілісний картопля і смажте до готовності. Після того як він буде готовий, викладіть його з казана.
Вимийте свинину і поріжте її на шматочки. Очистіть також цибулю, поріжте його дрібними кільцями. Очищену моркву поріжте на невеликі шматочки. Капусту поріжте на шматочки, бажано соломкою.
Покладіть в казан м'ясо, смажте 10 хвилин. Після цього покладіть до м'яса цибулю і моркву. Смажте м'ясо з овочами ще хвилин 5. Додайте капусту, смажте, поки капуста не стане м'якою. Після того як капуста майже приготується, налийте в казан стакан або два води і готуйте ще 10 хвилин. Коли пройде час, перекладіть в казан до м'яса і овочів підсмажену картоплю і млоїте все під кришкою ще 10-15 хвилин. Посоліть і поперчіть блюдо, додайте трохи часнику і свіжої зелені. Картопля, тушкований зі свининою і овочами, готовий.