Картопля, тушкований зі свининою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Картопля, тушкований зі свининою - просте, але улюблене всіма блюдо. Адже нічого складного в ньому немає, впорається навіть недосвідчений кулінар, а картопля і свинина виходять ароматними і дуже ситними.
Картопля, тушкований зі свининою і помідорами, напевно, ну чому напевно, напевно обожнюють всі чоловіки. По перше, блюдо дуже ситне і смачне, а по-друге, ми самі, без допомоги наших улюблених жінки можемо приготувати це нескладне блюдо. А я розповім для тих, хто не знає, як приготувати картоплю, тушкований зі свининою, щоб вийшло смачно і ароматно.
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 8-10 штук
- Помідор - 1-2 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
- Спеції - 1 щіпка (за смаком)
- Хміль-сунелі - 1 щіпка (за смаком)
М'якоть свинини промиємо й наріжемо невеликими шматочками.
Обсмажити шматочки м'яса на невеликій кількості рослинного масла протягом 4-5 хвилин.
Лук очистимо і поріжемо півкільцями. Поставимо на пару хвилин обсмажувати на іншій сковороді.
З помідорів знімемо шкірку, поріжемо м'якоть дрібними шматочками.
Додамо шматочки помідора до цибулі на сковороду. Перемішати і залишити ще на пару хвилин згасити.
М'ясо прибираємо зі сковороди, доливаємо трохи рослинного масла і відправляємо картопля, очищений і нарізаний кубиками. І смажимо до напівготовності, періодично помішуючи.
Всі овочі і м'ясо після обсмажування відправляємо в каструлю або глибоку сковороду, додаємо туди воду або бульйон, сіль, хміль-сунелі, перець і спеції за смаком. Акуратно все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо десь хвилин 25-30 на невеликому вогні.