Рецепт Картопля, тушкований зі свининою і помідорами фото

Картопля, тушкований зі свининою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Картопля, тушкований зі свининою - просте, але улюблене всіма блюдо. Адже нічого складного в ньому немає, впорається навіть недосвідчений кулінар, а картопля і свинина виходять ароматними і дуже ситними.

Картопля, тушкований зі свининою і помідорами, напевно, ну чому напевно, напевно обожнюють всі чоловіки. По перше, блюдо дуже ситне і смачне, а по-друге, ми самі, без допомоги наших улюблених жінки можемо приготувати це нескладне блюдо. А я розповім для тих, хто не знає, як приготувати картоплю, тушкований зі свининою, щоб вийшло смачно і ароматно.

  • Свинина - 500 грам
  • Картопля - 8-10 штук
  • Помідор - 1-2 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
  • Спеції - 1 щіпка (за смаком)
  • Хміль-сунелі - 1 щіпка (за смаком)
картопля, тушкований зі свининою і помідорами - фото крок 1
М'якоть свинини промиємо й наріжемо невеликими шматочками.
картопля, тушкований зі свининою і помідорами - фото крок 2
Обсмажити шматочки м'яса на невеликій кількості рослинного масла протягом 4-5 хвилин.
картопля, тушкований зі свининою і помідорами - фото крок 3
Лук очистимо і поріжемо півкільцями. Поставимо на пару хвилин обсмажувати на іншій сковороді.
картопля, тушкований зі свининою і помідорами - фото крок 4
З помідорів знімемо шкірку, поріжемо м'якоть дрібними шматочками.
картопля, тушкований зі свининою і помідорами - фото крок 5
Додамо шматочки помідора до цибулі на сковороду. Перемішати і залишити ще на пару хвилин згасити.
картопля, тушкований зі свининою і помідорами - фото крок 6
М'ясо прибираємо зі сковороди, доливаємо трохи рослинного масла і відправляємо картопля, очищений і нарізаний кубиками. І смажимо до напівготовності, періодично помішуючи.
картопля, тушкований зі свининою і помідорами - фото крок 7
Всі овочі і м'ясо після обсмажування відправляємо в каструлю або глибоку сковороду, додаємо туди воду або бульйон, сіль, хміль-сунелі, перець і спеції за смаком. Акуратно все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо десь хвилин 25-30 на невеликому вогні.

Схожі рецепти