Картопля зі свининою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Картопля - універсальний овоч. Вже складно уявити кухню багатьох народів світу без нього. І у нас в Росії страви з картоплею стали дуже улюблені і різноманітні. Ділюся простим рецептом з картоплею.
Запишіть собі ще один цікавий рецепт. Він про те, як приготувати картоплю зі свининою і помідорами. Блюдо просте, але дуже смачне. Ідеальне поєднання інгредієнтів і швидке приготування, зроблять це гаряче одним з улюблених всією сім'єю. У таку страву можна додати і щось своє, наприклад, гриби, томатний соус або приправи.
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 8 штук
- Помідор - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Бульйонний кубик - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Хміль-сунелі - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
М'ясо помийте, нарубати середніми шматочками. Я використовую свинину, але можна брати і яловичину.
На сковорідку налийте трохи олії і почніть обсмажувати м'ясо. Якщо воно з жировими прожилками, то можна обійтися без масла. Смажте м'ясо протягом 4-х хвилин.
Картопля почистіть, помийте, наріжте кубиками і обсмажте до напівготовності на олії в сковороді.
Помідори помийте, обдайте окропом і зніміть шкірку. Дрібно наріжте. Можете дрібно нарізати їх в блендері.
Цибуля чистий, наріжте півкільцями. Обсмажте його разом з помідорами пару хвилин.
Всі інгредієнти змішайте в сковороді і залийте водою з розведеним бульйонних кубиків. Всипте приправи і перець. Гасіть на середньому вогні 30 хвилин. Смачного!