Суп зі свининою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви задумали здивувати своїх близьких незвичайним першою стравою, то придивіться до рецептом наваристого супу зі свининою і помідорами, він прекрасно насичує, і почуття голоду надовго залишає організм.
Перед вами рецепт, який розповість, як приготувати суп зі свининою і помідорами. Він готується нетрадиційним для нас способом. Свинина смажиться з овочами, а потім додається в бульйон разом з картоплею. Він трохи нагадує угорські супи, але в ньому значно більше м'яса і вони набагато гостріше. Такий варіант супчика зі свининою і помідорами сподобається любителям гострих страв. Але, звичайно, можна замість пекучого перцю додати мелену паприку.
- Свинина - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 4 штуки
- Помідор - 1 штука
- Лечо - 3 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - За смаком
- Картопля - 6 штук
- Часник - 1 зубчик
- Лавровий лист - За смаком
- Чорний перець горошком - За смаком
- Бульйонний кубик - 1 штука
1. Помийте свинину. Поріжте акуратними шматочками. Підсмажте на сковороді в невеликій кількості олії. Паралельно - закип'ятіть воду, вкиньте в неї кубик бульйону, спеції.
2. Чистий цибулю. Наріжте його середніми кубиками. Надішліть до смажачі м'яса, коли у нього з'явиться золотава скоринка.
3. Помийте, очистіть моркву. Розріжте її вздовж, а потім на півкільця. Додайте до підсмаженні. Дрібно поріжте помідор і відправте його в сковорідку. Коли овочі в підсмаженні пустили свій сік, необхідно додати лечо. Гасіть протягом 5-7 хвилин.
4. Очищену картоплю розріжте на кубики. Викладіть в бульйон. Дайте закипіти. Потім перекладіть в бульйон з картоплею тушковану з овочами свинину. Варіть на повільному вогні, поки картопля не почне розварюються. Додати сіль. Додайте чорний мелений і на кінчику ножа червоний пекучий перець.
5. Готовий суп зніміть з вогню. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати суп зі свининою і помідорами, дайте йому настоятися і почастуєте своїх близьких. Смачного.