Картопля, тушкований з чорносливом

Картопля, тушкований з чорносливом
Кількість порцій: 3 Час приготування: 50 хв.
Якщо ви любите страви з картоплі, але хочеться спробувати що-небудь оригінальне — цей рецепт для вас! Оригінальний присмак чорносливу змусить вас по-новому поглянути на звичне раніше блюдо.

опис приготування:

Процес приготування картоплі, тушкованого з чорносливом, займає досить мало часу. Щоб блюдо вийшло красивим і ніжним, головне — це не заважати його, а саме гасити, викладене шарами, і не "; турбувати" під час приготування.


  • Картопля— 5-6 штук(середнього розміру)
  • Цибуля ріпчаста— 2-3 штук
  • чорнослив— 10-12 штук
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Лавровий лист— За смаком
Картопля, тушкований з чорносливом - фото крок 1 Картопля для цієї страви краще використовувати не сильно крохмалистості, тоді він не розвариться і залишиться красивими шматочками.
Для приготування страви почистіть овочі. Картоплю порізати соломкою середнього розміру, цибуля — тонкими півкільцями.

Картопля, тушкований з чорносливом - фото крок 2 Чорнослив промийте і злегка підсушіть, промокнув серветкою.
На дно глибокої сковороди або сотейника викладіть шарами інгредієнти: спочатку картоплю, потім цибулю, і його — кілька штучок чорносливу.
Між шарами додавайте сіль, перець і лавровий лист за смаком. повторюйте шари, поки всі складові не закінчаться.

Картопля, тушкований з чорносливом - фото крок 3 Викладені шарами продукти залийте гарячою водою десь на 5/6, додайте рослинне масло, накрийте кришкою і на повільному вогні тушкуйте 20-25 хвилин.
Після цього страва готова, його можна викладати на тарілки для подачі на стіл, прикрасивши зеленню, додавши за смаком сметану або майонез. Смачного!

Схожі рецепти

Кролик тушкований з чорносливом

Кролик тушкований з чорносливом

М'ясо кролика вважається одним з найбільш дієтичних, незважаючи на те, що воно досить жирне. Щоб надати м'ясу пікантності, спробуйте загасити його з чорносливом. Аромат буде просто незабутній! опис приготування: Якщо вам хочеться дізнатися, як приготувати кролика, тушкованого з чорносливом, то...

читати далі
Картопля, тушкований з м'ясом в мультиварці

Картопля, тушкований з м'ясом в мультиварці

Дуже смачна страва з простих інгредієнтів, яке легко готується за допомогою домашньої мультиварки. Картопля просто гаситься з м'ясо і овочами. Виходить дуже ситно і смачно, а головне - просто! опис приготування: Пропоную вам дуже просто рецепт приготування картоплі, тушкованого з м'ясом в муль...

читати далі
Картопля, тушкований зі свининою і помідорами

Картопля, тушкований зі свининою і помідорами

Картопля, тушкований зі свининою — просте, але улюблене всіма блюдо. Адже нічого складного в ньому немає, впорається навіть недосвідчений кулінар, а картопля і свинина виходять ароматними і дуже ситними. опис приготування: Картопля, тушкований зі свининою і помідорами, напевно, ну чому напевно...

читати далі
Картопля, тушкований з грибами

Картопля, тушкований з грибами

Пропоную вам простий рецепт картоплі, тушкованого з грибами, Котрий, відніме рекордно мало зусиль на його підготовку. А результат вас точно порадує — грибний аромат і дуже соковита картопля! опис приготування: Цей рецепт приготування картоплі, тушкованого з грибами, особисто мені подобається с...

читати далі
Картопля тушкований з м'ясом

Картопля тушкований з м'ясом

Картопля тушкована з м'ясом — популярне в Росії блюдо. воно — ситне і зігріваючий. Найчастіше для приготування картоплі з м'ясом використовується свинина (лопатка). Додати зелений і готові до спе! опис приготування: Основними інгредієнтами цієї страви є м'ясо і картоплю. рецепт — дуже простий,...

читати далі