Картопля, тушкований з грибами і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам відмінний рецепт другої тарелі, який підійде і вегетаріанцям. Картопля виходить соковитим і ароматним. Гриби з цибулею дають неповторний смак, а гасіння в вершках - м'якість і ніжність.
Для того, щоб приготувати картоплю, тушкований з грибами і цибулею, потрібно останні обсмажити на олії, потім додати, власне, нарізаний очищений молода картопля. Блюдо гаситься або в молоці, або в вершках. Дивіться, як приготувати картоплю, тушкований з грибами і цибулею, нижче.
- Гливи - 200 грам
- Печериці - 5 штук
- Молода картопля - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Молоко - 0, 5 склянки (можна замінити вершками)
- Сіль, перець - За смаком
Гриби наріжте соломкою і обсмажте на олії з цибулею.
Молода картопля очистіть, наріжте і додайте до грибів. Гасіть на невеликому вогні хвилин 10.
Додайте сіль, перець і молоко. Останнє має покривати картоплю.
Гасіть блюдо під кришкою протягом 20-30 хвилин. Смачного!