Рецепт Картопля, тушкований з грибами і цибулею фото

Картопля, тушкований з грибами і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Пропоную вам відмінний рецепт другої тарелі, який підійде і вегетаріанцям. Картопля виходить соковитим і ароматним. Гриби з цибулею дають неповторний смак, а гасіння в вершках - м'якість і ніжність.

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати картоплю, тушкований з грибами і цибулею, потрібно останні обсмажити на олії, потім додати, власне, нарізаний очищений молода картопля. Блюдо гаситься або в молоці, або в вершках. Дивіться, як приготувати картоплю, тушкований з грибами і цибулею, нижче.

  • Гливи - 200 грам
  • Печериці - 5 штук
  • Молода картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Молоко - 0, 5 склянки (можна замінити вершками)
  • Сіль, перець - За смаком
картопля, тушкований з грибами і цибулею - фото крок 1
Гриби наріжте соломкою і обсмажте на олії з цибулею.
картопля, тушкований з грибами і цибулею - фото крок 2
Молода картопля очистіть, наріжте і додайте до грибів. Гасіть на невеликому вогні хвилин 10.
картопля, тушкований з грибами і цибулею - фото крок 3
Додайте сіль, перець і молоко. Останнє має покривати картоплю.
картопля, тушкований з грибами і цибулею - фото крок 4
Гасіть блюдо під кришкою протягом 20-30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти