Картопля, тушкований з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам простий рецепт картоплі, тушкованого з грибами, Котрий, відніме рекордно мало зусиль на його підготовку. А результат вас точно порадує - грибний аромат і дуже соковита картопля!
Цей рецепт приготування картоплі, тушкованого з грибами, особисто мені подобається своєю простотою в готуванні, але при цьому відмінними смаковими якостями готового продукту. Те, що потрібно, коли гостей або родину потрібно смачно нагодувати, але стояти біля плити немає ні часу, ні сил. Продукти доступні, так що - дуже хороший варіант.
Як приготувати:
1. Для початку картоплю і гриби миємо й чистимо. Нарізаємо невеликими шматочками, але поки що ні змішуємо.
2. Тепер очистимо цибулю і моркву і натріть їх на тертці. Зробимо з них зажарку - на розігрітій олії обсмажуємо цибулю і моркву до золотистого відтінку.
3. Тепер в сковорідку додаємо подрібнені гриби, сіль і перець. Тушкуємо все разом 10 хвилин на сильному вогні - зайва рідина повинна піти.
4. Тепер додаємо картоплю і болгарський перець, нарізаний кубиками. Перемішуємо все разом і заливаємо водою так, щоб вона покривала вміст сковороди.
Готово! Через півгодини можна перевірити блюдо на готовність і подавати, посипавши зеленню. В якості соусу можна подати сметану. Смачного, я сподіваюся, вам цей простий рецепт картоплі, тушкованого з грибами, сподобається!
- Картопля - 500 грам
- Печериці - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Як приготувати:
1. Для початку картоплю і гриби миємо й чистимо. Нарізаємо невеликими шматочками, але поки що ні змішуємо.
2. Тепер очистимо цибулю і моркву і натріть їх на тертці. Зробимо з них зажарку - на розігрітій олії обсмажуємо цибулю і моркву до золотистого відтінку.
3. Тепер в сковорідку додаємо подрібнені гриби, сіль і перець. Тушкуємо все разом 10 хвилин на сильному вогні - зайва рідина повинна піти.
4. Тепер додаємо картоплю і болгарський перець, нарізаний кубиками. Перемішуємо все разом і заливаємо водою так, щоб вона покривала вміст сковороди.
Готово! Через півгодини можна перевірити блюдо на готовність і подавати, посипавши зеленню. В якості соусу можна подати сметану. Смачного, я сподіваюся, вам цей простий рецепт картоплі, тушкованого з грибами, сподобається!