Картопля тушкована в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную спробувати самий, як мені здається, простий рецепт картоплі тушкованого в сметані. Я завжди їм користуюся, якщо готувати треба вкрай швидко, а таке апетитне блюдо оцінять усі без винятків!
Хочу поділитися з вами, як приготувати картопля тушкована в сметані, - дуже просте, але всіма улюблене блюдо, яке можна подавати як окремо, так і як гарнір до будь-якого основного святкового страви.
1. Для початку картоплю миємо й чистимо, як зазвичай. Нарізаємо теж в залежності від ваших уподобань, - кубиками, соломкою або кружечками.
2. Додаємо в картоплі приправи, сіль і перець, і залишимо поки в сторонці.
3. Цибуля і моркву теж чистимо і моєму, і дрібно нарізаємо, або ж відправляємо в блендер.
4. На сковороді прогреваем трохи рослинне масло, і обсмажуємо на ньому подрібнені цибулю з морквою.
5. Коли цибуля стане прозорою, додаємо до овочів картоплю, і обсмажити до рівномірного золотистого кольору.
6. В окремому посуді змішаємо чисту воду зі сметаною, і коли картопля вже майже буде готова, - вливаємо в сковороду.
7. Зменшуємо вогонь і закриваємо кришкою. tusim, поки зайва вода не піде.
Готово! як вид, цей рецепт приготування картоплі тушкованого в сметані дуже простий і економний, а результат вас явно порадує! Можете також додавати в процесі приготування будь-які інші овочі, якщо хочете, а при подачі обов'язково посипайте кожну порцію подрібненою зеленню, для ще більш апетитного вигляду і аромату.
- Картопля - 7 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Крем - 1 Склянка
- Вода - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Для початку картоплю миємо й чистимо, як зазвичай. Нарізаємо теж в залежності від ваших уподобань, - кубиками, соломкою або кружечками.
2. Додаємо в картоплі приправи, сіль і перець, і залишимо поки в сторонці.
3. Цибуля і моркву теж чистимо і моєму, і дрібно нарізаємо, або ж відправляємо в блендер.
4. На сковороді прогреваем трохи рослинне масло, і обсмажуємо на ньому подрібнені цибулю з морквою.
5. Коли цибуля стане прозорою, додаємо до овочів картоплю, і обсмажити до рівномірного золотистого кольору.
6. В окремому посуді змішаємо чисту воду зі сметаною, і коли картопля вже майже буде готова, - вливаємо в сковороду.
7. Зменшуємо вогонь і закриваємо кришкою. tusim, поки зайва вода не піде.
Готово! як вид, цей рецепт приготування картоплі тушкованого в сметані дуже простий і економний, а результат вас явно порадує! Можете також додавати в процесі приготування будь-які інші овочі, якщо хочете, а при подачі обов'язково посипайте кожну порцію подрібненою зеленню, для ще більш апетитного вигляду і аромату.