Рецепт Картопля тушкована в сметані фото

Картопля тушкована в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Пропоную спробувати самий, як мені здається, простий рецепт картоплі тушкованого в сметані. Я завжди їм користуюся, якщо готувати треба вкрай швидко, а таке апетитне блюдо оцінять усі без винятків!

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами, як приготувати картопля тушкована в сметані, - дуже просте, але всіма улюблене блюдо, яке можна подавати як окремо, так і як гарнір до будь-якого основного святкового страви.

1. Для початку картоплю миємо й чистимо, як зазвичай. Нарізаємо теж в залежності від ваших уподобань, - кубиками, соломкою або кружечками.

2. Додаємо в картоплі приправи, сіль і перець, і залишимо поки в сторонці.

3. Цибуля і моркву теж чистимо і моєму, і дрібно нарізаємо, або ж відправляємо в блендер.

4. На сковороді прогреваем трохи рослинне масло, і обсмажуємо на ньому подрібнені цибулю з морквою.

5. Коли цибуля стане прозорою, додаємо до овочів картоплю, і обсмажити до рівномірного золотистого кольору.

6. В окремому посуді змішаємо чисту воду зі сметаною, і коли картопля вже майже буде готова, - вливаємо в сковороду.

7. Зменшуємо вогонь і закриваємо кришкою. tusim, поки зайва вода не піде.

Готово! як вид, цей рецепт приготування картоплі тушкованого в сметані дуже простий і економний, а результат вас явно порадує! Можете також додавати в процесі приготування будь-які інші овочі, якщо хочете, а при подачі обов'язково посипайте кожну порцію подрібненою зеленню, для ще більш апетитного вигляду і аромату.


  • Картопля - 7 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 1 Склянка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
Хочу поділитися з вами, як приготувати картопля тушкована в сметані, - дуже просте, але всіма улюблене блюдо, яке можна подавати як окремо, так і як гарнір до будь-якого основного святкового страви.

1. Для початку картоплю миємо й чистимо, як зазвичай. Нарізаємо теж в залежності від ваших уподобань, - кубиками, соломкою або кружечками.

2. Додаємо в картоплі приправи, сіль і перець, і залишимо поки в сторонці.

3. Цибуля і моркву теж чистимо і моєму, і дрібно нарізаємо, або ж відправляємо в блендер.

4. На сковороді прогреваем трохи рослинне масло, і обсмажуємо на ньому подрібнені цибулю з морквою.

5. Коли цибуля стане прозорою, додаємо до овочів картоплю, і обсмажити до рівномірного золотистого кольору.

6. В окремому посуді змішаємо чисту воду зі сметаною, і коли картопля вже майже буде готова, - вливаємо в сковороду.

7. Зменшуємо вогонь і закриваємо кришкою. tusim, поки зайва вода не піде.

Готово! як вид, цей рецепт приготування картоплі тушкованого в сметані дуже простий і економний, а результат вас явно порадує! Можете також додавати в процесі приготування будь-які інші овочі, якщо хочете, а при подачі обов'язково посипайте кожну порцію подрібненою зеленню, для ще більш апетитного вигляду і аромату.

Схожі рецепти