Яловичина, тушкована в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати це ароматне м'ясо, просочене ніжним вершковим соусом, зможе навіть недосвідчена господиня. Так чому б не підглянути у мене рецепт, як приготувати яловичину, тушковану в сметані?
Як приготувати яловичину, тушковану в сметані? Не лякайтеся часу приготування цього простого, але дуже смачної страви. Вам доведеться тільки порізати м'ясо і цибулю, а інше зробить ваша помічниця мультиварка. А якщо у вас немає мультиварки, то яловичину можна приготувати в казані або в гусятниці.
- Яловичина - 700 грам
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Масло рослинне - 50 мілілітрів (для смаження)
- Спеції - За смаком(koriandr, паприка, перець духмяний мелений)
- Сіль - За смаком
Увімкніть мультиварку в режим "гасіння" з 2 годину. Налийте в чашу мультиварки масло для смаження. Візьміть вирізку яловичини без жиру, помийте і обсушіть.
Наріжте м'ясо шматочками, обсмажте їх в розігрітій олії.
Наріжте цибулину півкільцями або четвертькольцами і викладіть поверх м'яса. Якщо м'ясного соку виділилося недостатньо, наливати 50 мл. Води. Закрийте кришку мультиварки, Тушіте 90 хвилин.
Потім додайте сметану і спеції, тушкуйте при закритій кришці до звукового сигналу.
Яловичина, тушкована в сметані готова. Смачного!