Яловичина в сметані на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина в сметані на сковороді - дуже просте і швидке блюдо, підходяще для вечері або обіду. Приготована таким чином яловичина виходить соковитою і м'якою, абсолютно без жиру! Вам сподобається!
Перед вами - простий рецепт приготування яловичини в сметані на сковороді. Блюдо дуже просте і його зможе приготувати кожен. Вам знадобиться: яловичина, крем, ріпчаста цибуля, сіль і приправа для м'яса. На гарнір можна приготувати рис, картопля пюре або ж макарони. Хай щастить!
- Яловичина - 600 грам
- Крем - 100 грам(15%)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Приправа для м'яса - За смаком
Дрібно нарізаємо м'ясо.
Розігріваємо в сковороді рослинне м'ясо, обсмажуємо яловичину з усіх боків помішуючи. Готувати на повільному вогні, під кришкою.
Додаємо порізану півкільцями цибулю, обсмажуємо до золотистого.
Змішуємо 100 грам сметани і 200 грам кип'яченої води. Заливаємо отриманою сумішшю м'ясо, солимо, перчимо і кладемо приправу для м'яса за смаком. Тушкуємо на повільному вогні, приблизно 20 хвилин.
Смачного!