Картопля по-пушкінські
(покроковий рецепт з фото)
За легендою, Олександр Сергійович дуже любив це блюдо, яке згодом і було названо в честь нього - картопля по-пушкінські. Що ж, ловимо потрібну хвилю і готуємо поетичне блюдо!
Ця страва з картоплі було одним з улюблених страв відомого поета. Хоча він і був багатий, але їжу надавав перевагу ситну і просту. Пропоную вашій увазі простий рецепт картоплі по-пушкінські:
1. Картопля середнього розміру ретельно миємо й в шкірці варимо практично до готовності. Найголовніше - щоб бульби не зварилися.
2. Готову картоплю охолоджуємо і очищаємо.
3. Нарізаємо кружальцями або скибочками, кому як більше подобається.
4. Смажимо на сковорідці на вершковому маслі до утворення рум'яної апетитної скориночки.
5. Посипаємо сіллю і спеціями і подаємо на стіл.
Ось і всі справи! погодьтеся - рецепт приготування картоплі по-пушкінські дуже простий У нашій родині його подають на гарнір до найрізноманітніших основних страв.
Удачі в приготуванні!
- Картопля - 1 кілограм
- Вершкове масло - 75 грам
- Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Спеції - 1-2 Щепоток (по бажанню)
1. Картопля середнього розміру ретельно миємо й в шкірці варимо практично до готовності. Найголовніше - щоб бульби не зварилися.
2. Готову картоплю охолоджуємо і очищаємо.
3. Нарізаємо кружальцями або скибочками, кому як більше подобається.
4. Смажимо на сковорідці на вершковому маслі до утворення рум'яної апетитної скориночки.
5. Посипаємо сіллю і спеціями і подаємо на стіл.
Ось і всі справи! погодьтеся - рецепт приготування картоплі по-пушкінські дуже простий У нашій родині його подають на гарнір до найрізноманітніших основних страв.
Удачі в приготуванні!