Картопля «Patate»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати картоплю "патата", цікаве і дуже при цьому просте блюдо. Спробуйте, готується воно швидко, так що можна хоч кожен день себе і своїх рідних радувати!
Розповім детальніше, як приготувати картоплю "патата" . Це таке картопляне суфле, яке запікається в духовці. Завдяки великій кількості яєць, які ми попередньо збиваємо, суфле виходить таким пишним і красивим, що навіть не можна здогадатися, що воно з картоплі! Але давайте по порядку:
1. Картопля відварити до готовності, трохи остудити і зробимо пюре, додавши спеції за смаком.
2. Сир тремо на дрібній тертці і домішуємо до картоплі, щоб він повністю розчинився.
3. Яйця розділимо на білки і жовтки. Жовтки втрутитися в тісто, а білки так сильно збиваємо, як тільки зможете: повинна бути густа туга піна.
4. Акуратно вмішати білки в пюре.
5. Деко змазати маслом.
6. Викладаємо суфле ложкою або за допомогою пристосування для еклерів, спеціального мішка.
7. Випікаємо годину при температурі приблизно в 170 градусів.
8. Готово!
Хочу вам розповісти, як приготувати картоплю "патата" . Спробуйте і не пошкодуєте! Відмінний варіант гарніру для обіду або вечері, і чудова альтернатива звичайному страві з картоплі. Спробуйте!
- Картопля - 900 грам
- Сир твердий - 170 грам
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Яйця - 4 штуки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Картопля відварити до готовності, трохи остудити і зробимо пюре, додавши спеції за смаком.
2. Сир тремо на дрібній тертці і домішуємо до картоплі, щоб він повністю розчинився.
3. Яйця розділимо на білки і жовтки. Жовтки втрутитися в тісто, а білки так сильно збиваємо, як тільки зможете: повинна бути густа туга піна.
4. Акуратно вмішати білки в пюре.
5. Деко змазати маслом.
6. Викладаємо суфле ложкою або за допомогою пристосування для еклерів, спеціального мішка.
7. Випікаємо годину при температурі приблизно в 170 градусів.
8. Готово!
Хочу вам розповісти, як приготувати картоплю "патата" . Спробуйте і не пошкодуєте! Відмінний варіант гарніру для обіду або вечері, і чудова альтернатива звичайному страві з картоплі. Спробуйте!