Рецепт Картопля «Patate» фото

Картопля «Patate»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу вам розповісти, як приготувати картоплю"патата" , цікаве і дуже при цьому просте блюдо. Спробуйте, готується воно швидко, так що можна хоч кожен день себе і своїх рідних радувати!

Опис приготування:

Розповім детальніше, як приготувати картоплю"патата" . Це таке картопляне суфле, яке запікається в духовці. Завдяки великій кількості яєць, які ми попередньо збиваємо, суфле виходить таким пишним і красивим, що навіть не можна здогадатися, що воно з картоплі! Але давайте по порядку:

1. Картопля відварити до готовності, трохи остудити і зробимо пюре, додавши спеції за смаком.

2. Сир тремо на дрібній тертці і домішуємо до картоплі, щоб він повністю розчинився.

3. Яйця розділимо на білки і жовтки. Жовтки втрутитися в тісто, а білки так сильно збиваємо, як тільки зможете: повинна бути густа туга піна.

4. Акуратно вмішати білки в пюре.

5. Деко змазати маслом.

6. Викладаємо суфле ложкою або за допомогою пристосування для еклерів, спеціального мішка.

7. Випікаємо годину при температурі приблизно в 170 градусів.

8. Готово!

Хочу вам розповісти, як приготувати картоплю"патата" . Спробуйте і не пошкодуєте! Відмінний варіант гарніру для обіду або вечері, і чудова альтернатива звичайному страві з картоплі. Спробуйте!


  • Картопля - 900 грам
  • Сир твердий - 170 грам
  • Сухарі паніровочні - 100 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
Розповім детальніше, як приготувати картоплю"патата" . Це таке картопляне суфле, яке запікається в духовці. Завдяки великій кількості яєць, які ми попередньо збиваємо, суфле виходить таким пишним і красивим, що навіть не можна здогадатися, що воно з картоплі! Але давайте по порядку:

1. Картопля відварити до готовності, трохи остудити і зробимо пюре, додавши спеції за смаком.

2. Сир тремо на дрібній тертці і домішуємо до картоплі, щоб він повністю розчинився.

3. Яйця розділимо на білки і жовтки. Жовтки втрутитися в тісто, а білки так сильно збиваємо, як тільки зможете: повинна бути густа туга піна.

4. Акуратно вмішати білки в пюре.

5. Деко змазати маслом.

6. Викладаємо суфле ложкою або за допомогою пристосування для еклерів, спеціального мішка.

7. Випікаємо годину при температурі приблизно в 170 градусів.

8. Готово!

Хочу вам розповісти, як приготувати картоплю"патата" . Спробуйте і не пошкодуєте! Відмінний варіант гарніру для обіду або вечері, і чудова альтернатива звичайному страві з картоплі. Спробуйте!

Схожі рецепти