Kartofdzhin
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам класичний рецепт картофджіна, - традиційного осетинського пирога з картоплею і сиром. Дуже доступний рецепт, а результат перевершить всі ваші очікування! Приємно здивуєте своїх рідних!
Особисто я просто обожнюю всіляку випічку, а тому завжди намагаюся пробувати щось новеньке - то турецьку, то молдавську кухню. Пироги адже пекли по всьому світу! Так що і цей рецепт приготування картофджіна я не могла пропустити! Тим більше, як я і говорила, всі інгредієнти дуже доступні, і знайдуться в кожному будинку. Якщо, скажімо, осетинського сиру днем з вогнем не знайти - я заміняла його і сулугуні, і навіть звичайним плавленим сирком, - виходило смачно! Так само, якщо сироватку ви не купуєте, - можна замінити її сумішшю з молока і кип'яченої води (змішуєте в рівний пропорціях). Словом, експериментуйте, адже тепер і ви знаєте, як приготувати картофджін! Картофджін в домашніх умовах - спробуйте і ви!
- Борошно - 700 грам
- Картопля відварна - 300 грам
- Дріжджі - 10 грам
- Вершкове масло - 80 грам
- Сир осетинський - 500 грам (можна замінити сулугуні)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки