Рецепт Карпаччо з м'яса птиці фото

Карпаччо з м'яса птиці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка
Роздільне харчування
На святковий стіл
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.

Чи не пробували ще сире м'ясо? Чи вважаєте його несмачним і взагалі неприйнятним для себе? Ця страва розвіє ваші сумніви. Спробуйте, як приготувати карпаччо з м'яса птиці, і переконайтеся в цьому.

Опис приготування:

Традиційно карпаччо (сире м'ясо) готується з яловичини, але виявляється, що з курки виходить не менш смачно. Оскільки м'ясо не піддається будь-тепловій обробці, то найголовнішим є знайти саме найсвіжіше куряче філе. Можна також купити грудку або курку і витягти потрібний продукт.

  • Філе - 2 штуки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Перець червоні і чорний мелений - За смаком
  • Паприка - 1 Чайна ложка
карпаччо з м'яса птиці - фото крок 1
1. Свіже філе гарненько миємо й витираємо паперовими серветками. Розміщуємо його в миску і насипаємо сіль, після чого додаємо червоний і чорний перець, паприку і очищений, пропущений через прес часник. Рівномірно розтираємо по курячому філе приправи.
карпаччо з м'яса птиці - фото крок 2
2. Куряче філе щільно укладаємо в контейнер і ставимо в холодильник на 48 годин. М'ясо пустить соки, тому пару раз за дві доби перевертаємо його.
карпаччо з м'яса птиці - фото крок 3
3. Дістаємо м'ясо з холодильника, моєму його під проточною холодною водою і висушуємо паперовим рушником.
карпаччо з м'яса птиці - фото крок 4
4. Загортаємо сухі шматочки в марлю і відправляємо назад в холодильник на добу, якщо любите погостріше, то можна ще раз натерти філе часником. Через добу м'ясо готове, для подачі нарізаємо його шматочками 5 міліметрів і подаємо до столу.

Схожі рецепти