Рецепт Консерви з м'яса птиці фото

Консерви з м'яса птиці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 20
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Якщо ви любите курку і розбираєтеся в ній, то напевно зустрічалися з поганими тушками в магазині. А все тому, що у хорошій птиці є сезон забою, а то що продають поза ним - дуже неякісне.

Опис приготування:

Я, в свою чергу, знаю кілька продавців на ринку, у яких точно можна брати птицю, яку вони майже самі виростили. М'ясо зовсім інше, не як у фабричних. Таку можна купити заздалегідь побільше, щоб після зробити з неї заготовку. Розповім, як приготувати консерви з м'яса птиці. Вони смачні і зберігаються довгий час.

  • Курка - 4 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 600 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець горошком - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
консерви з м'яса птиці - фото крок 1
Курку промийте та висушіть. Обробити її на невеликі шматочки, можете залишити кісточки. Вони все одно разварятся.
консерви з м'яса птиці - фото крок 2
Цибуля чистий, помийте і наріжте. Подрібніть його до стану каші в блендері.
консерви з м'яса птиці - фото крок 3
Банки для консервації і кришки помийте, простерилизуйте.
консерви з м'яса птиці - фото крок 4
На дно гарячих банок покладіть перець і лавровий лист.
консерви з м'яса птиці - фото крок 5
Шматочки курки посоліть, обваляйте кожен в цибульному"пюре" .
консерви з м'яса птиці - фото крок 6
Банки наповніть м'ясом, розкладаючи його впритул. Закрийте все кришками.
консерви з м'яса птиці - фото крок 7
Поставте банки в духовку. Спочатку нехай стоять при 120 градусах, а потім трохи збільште вогонь. Як тільки вміст закипить, виставте температуру близько 150 градусів. Залиште курку готуватися на 4 годину.
консерви з м'яса птиці - фото крок 8
Після цього закрийте герметично кришки. Остудіть банки, а потім вже можете пробувати, що у вас вийшло. Це смачно, я гарантую!

Схожі рецепти