Консерви з м'яса птиці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите курку і розбираєтеся в ній, то напевно зустрічалися з поганими тушками в магазині. А все тому, що у хорошій птиці є сезон забою, а то що продають поза ним - дуже неякісне.
Я, в свою чергу, знаю кілька продавців на ринку, у яких точно можна брати птицю, яку вони майже самі виростили. М'ясо зовсім інше, не як у фабричних. Таку можна купити заздалегідь побільше, щоб після зробити з неї заготовку. Розповім, як приготувати консерви з м'яса птиці. Вони смачні і зберігаються довгий час.
- Курка - 4 штуки
- Ріпчаста цибуля - 600 грам
- Сіль - За смаком
- Перець горошком - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
Курку промийте та висушіть. Обробити її на невеликі шматочки, можете залишити кісточки. Вони все одно разварятся.
Цибуля чистий, помийте і наріжте. Подрібніть його до стану каші в блендері.
Банки для консервації і кришки помийте, простерилизуйте.
На дно гарячих банок покладіть перець і лавровий лист.
Шматочки курки посоліть, обваляйте кожен в цибульному "пюре" .
Банки наповніть м'ясом, розкладаючи його впритул. Закрийте все кришками.
Поставте банки в духовку. Спочатку нехай стоять при 120 градусах, а потім трохи збільште вогонь. Як тільки вміст закипить, виставте температуру близько 150 градусів. Залиште курку готуватися на 4 годину.
Після цього закрийте герметично кришки. Остудіть банки, а потім вже можете пробувати, що у вас вийшло. Це смачно, я гарантую!