Журавлинний соус до птиці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви зібралися готувати птицю і хочете подати до неї який-небудь соус, то цей журавлинний соус до птиці підійде як не можна краще. Благо рецепт дуже простий і зрозумілий. Ділюся їм.
Методом проб і помилок я визначив, що найкращий соус до птиці - журавлинний. Просто дивовижне поєднання ніжної птиці і кислуватого журавлинного соусу повалить всіх ваших гостей в гастрономічний екстаз. Якщо не вірите, то спробуйте приготувати один раз - очманіє від результату. І всім своїм знайомим потім ще будете розповідати, як зробити журавлинний соус до птиці. Зацікавилися? Що ж, тоді читайте і вчіться, поки я живий!
- Цедра апельсина - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
У невелику каструльку налийте лимонний сік, апельсиновий сік і мед. Поставте на середній вогонь і поваріть 4-5 хвилин.
Перш ніж соки закиплять, додайте в каструлю ягоди і варіть ще 5 хвилин.
Приправити сіллю і приварити, помішуючи, ще 5 хвилин.
Нарешті, додайте цедру апельсина, перемішайте, поварите ще 1 хвилину і знімайте з вогню. Журавлинний соус до птиці готовий. Тепер ви можете або подавати його так, або подрібнити в блендері, а потім подавати.