Дієтичний суп з вівсянкою (на бульйоні з птиці)
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, ситний і корисний суп з вівсянкою готується за одну годину. В даному випадку бульйон вариться на перепілку (можна використовувати курку, індичку).Оскільки суп дієтичний, всі овочі кидаються сирими.
Незважаючи на всю простоту даного супу, він виходить смачним і легким. Такий суп вважається дієтичним, готується на бульйоні з дієтичного м'яса (в даному випадку це перепілка) і не засмажується. Він також ідеально підійде для розвантажувального дня або, якщо хочете, просто корисного першого страви.
- Перепелиця - 1 штук
- Картопля - 2-3 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вівсянка - 100 грам
- Зелень - 20 грам
1. Оскільки м'ясо перепілки вважається дієтичним, то на ній і приготуємо наш супчик. Отже, варимо м'ясо до готовності на слабкому вогні, додавши сіль і спеції.
2. Нарізаємо картоплю і відправляємо його до супу. Чекаємо, поки бульйон закипить, і приступаємо до овочів.
3. Оговтується в бульйон нарізані цибулю і моркву. Підсмажувати овочі не будемо, оскільки суп готуємо дієтичний.
4. Коли картопля з овочами закиплять, варимо 5 хвилин, після чого відправляємо в суп вівсяні пластівці.
5. Варимо до готовності вівсянки, а самі тим часом нарізаємо зелень (будь-яка на ваш смак).
6. У самому кінці додаємо зелень і варимо ще пару хвилин, після чого знімаємо з вогню і даємо трохи настоятися.
7. Готовий суп подаємо в гарячому вигляді. Якщо хочете, в тарілку можна додати трохи вершкового масла.