Рецепт Легкий гречаний суп на бульйоні з птиці фото

Легкий гречаний суп на бульйоні з птиці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Крупи , Гречка
Низькокалорійні , Для діабетиків
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні тема знову піде про користь перших страв. Легкий гречаний суп на бульйоні з птиці - це не тільки ситний, але ще і корисний, смачний обід. Можна готувати з будь-якого птаха. У мене - перепела.

Опис приготування:

Легкий і ситний супчик до обіду готується за одну годину. Для бульйону я взяла перепілку (можна будь-яку птицю) і не робила піджарку, а кидала овочі сирими. Крупу можна брати будь-яку на ваш смак. Для альтернативи іншим супів спробуйте приготувати такий супчик.

  • Перепелиця - 1 штук
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Болгарський перець - 1 штук
  • Картопля - 2-3 штуки
  • Крупа гречана - 100 грам
  • Рослинна олія - 50 грам
  • Зелень - За смаком
легкий гречаний суп на бульйоні з птиці - фото крок 1
1. Заливаємо м'ясо водою і доводимо до кипіння. Знімаємо піну, солимо і приправляємо за смаком, варимо до готовності так, щоб бульйон не сильно кипів.
легкий гречаний суп на бульйоні з птиці - фото крок 2
2. Овочі я не підсмажую, а кидаю сирими в той момент, коли закипить м'ясо.
легкий гречаний суп на бульйоні з птиці - фото крок 3
3. Варимо при закритій кришці, а тим часом нарізаємо картопля.
легкий гречаний суп на бульйоні з птиці - фото крок 4
4. У такий супчик можна додати будь-які овочі на ваш смак. Наприклад, кольорову капусту або спаржеву квасолю, брокколі і кабачок і т.Д. Коли м'ясо звариться, то можна додавати картопля.
легкий гречаний суп на бульйоні з птиці - фото крок 5
5. Помийте ретельно гречану крупу і додайте її в той момент, коли закипить картопля.
легкий гречаний суп на бульйоні з птиці - фото крок 6
6. В самому кінці додайте зелень. Якщо хочете суп пожирнее, то можете овочі обсмажити на рослинному або вершковому маслі. У представленому варіанті суп виходить більш легким.
легкий гречаний суп на бульйоні з птиці - фото крок 7
7. М'ясо я додаю порційно в тарілку, а вже після доливаю суп.
легкий гречаний суп на бульйоні з птиці - фото крок 8
8. Подавайте в гарячому вигляді. Замість гречаної крупи можете брати будь-яку іншу (мал, пшоно, пшеничну і т.Д.).

Схожі рецепти