Рецепт Карасі в сметані фото

Карасі в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Карась
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Істинно російська страва - карасі в сметані. Навіть тим, хто не сильно поважає річкову рибку, обов'язково припаде до душі мій рецепт, як приготувати карасів в сметані. Спробуйте готувати зі мною!

Опис приготування:

Рибу необхідно очистити від луски, вирізати зябра і нутрощі. Потім відріжте плавники і хвіст, сполосніть під проточною водою і промокніть серветками.

Не хвилюйтесь, що в карасях багато кісток. Після того, як вони підсмажаться, а потім будуть гаситися, ви не відчуєте жодної кісточки!

  • Карась - 4 штуки
  • Крем - 1 Склянка
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
карасі в сметані - фото крок 1
1. На очищеній рибі зробіть поперечні надрізи, сіль і poperčite.
карасі в сметані - фото крок 2
2. Кожну рибку обваляйте в борошні з обох сторін і викладіть на розігріту сковороду в рослинне масло. Обсмажуйте на сильному вогні до золотистого кольору.
карасі в сметані - фото крок 3
3. Цибулину наріжте півкільцями. Надішліть її на сковороду і обсмажуйте до напівпрозорості.
карасі в сметані - фото крок 4
4. На цю імпровізовану подушечку з лука перекладіть підсмажених карасів.
карасі в сметані - фото крок 5
5. Додайте трохи кип'яченої води, щоб риба продовжувала гаситися, а не смажитися. Змастіть кожну рибку сметаною, а зверху поперчіть.
карасі в сметані - фото крок 6
6. Накрийте кришкою сковороду і тушкуйте карасів 30-40 хвилин на повільному вогні. Перед подачею прикрасьте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти