Карасі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні у мене рибний день, адже я розповім вам, як приготувати карасів в духовці. Готувати рибку будемо цілком, використовуючи маринад. Приступаємо до приготування страви!
Готові карасіккі потрібно подавати до столу гарячими, а як гарнір можна приготує овочевий салат. Таке блюдо готується дуже просто, зате саме їм ви зможете досхочу нагодувати всіх членів сім'ї. Дерзайте і все вийде. Буде дуже смачно! Можна також подавати з картоплею
- Карась - 4 штуки
- Майонез - 100 грам
- "соус тартар" - 1 Ст. Ложка
- Приправа для риби - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Суміш перців - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
1
Rиbu чистий, видаліть нутрощі і добре промийте. Зробіть кілька надрізів на поверхні риби.
2
Приготуйте маринад, змішавши майонез, " "соус тартар, соєвий соус, спеції для риби, суміш перців і сіль. Натріть рибу приготовленим маринадом зовні і всередині.
3
Викладіть рибку на деко, застелений пекарської папером. Важливо, щоб спеції потрапили в надрізи, які були зроблені на поверхні риби.
4
Відправляємо рибку в духовку, розігріту до 180 градусів на 25-30 хвилин. Карасі в духовці готові, смачного!