Карасі в сметані в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий рецепт карасів в сметані в духовці допоможе зробити м'ясо карася соковитим і м'яким, навіть кісточки не відчуватимуть. Читайте і готуйте - вам сподобається!
Мій дядько завзятий рибалка, тому досить часто у нас вдома з'являються несподівані подарунки у вигляді 15-20 карасів. Завдяки ось таким сюрпризів, я вже перепробувала практично всі рецепти приготування цієї смачної рибки. Тут я вам пропоную один з найбільш простих рецептів карасів в сметані в духовці, яких я використовую найчастіше. Тут немає нічого складного, і ви навіть самі можете додавати інгредієнти на ваш розсуд, наприклад, запікати рибу разом з картоплею або овочами. Але зараз я хотіла б вам представити, можна сказати, класичний рецепт карасів в сметані в духовці, як їх готую я.
- Карась - 4 штуки
- Крем - 450-500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Борошно - За смаком
- Масло растітльное - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Для початку нам необхідно позбутися від луски, тому ми акуратно її видаляємо.
Тепер ми потрошимо карасів і ретельно їх моєму в холодній воді.
Потім ми розігріваємо олію на сковороді. Кожну рибку ми обвалюють в борошні і злегка обсмажуємо з двох сторін.
Деко змащуємо маслом і викладаємо на нього карасів. Посипаємо сіллю і приправами. Можна використовувати спеціальну приправу для риби, але я найчастіше просто солю і посипаю чорним меленим перцем.
Цибулю нарізаємо крупно кільцями або півкільцями і викладаємо його на рибу.
Тепер поливаємо рясно сметаною.
У духовці виставляємо мінімальну температуру, встановлюємо в неї деко і готуємо карасів близько години.
Коли рибка готова, витягаємо її з духовки і розкладаємо по тарілках. Всім смачного!