Рецепт Карасі в мікрохвильовці фото

Карасі в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Карась
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , Корисний обід , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Карась і мікрохвильовка - створені один для одного. Так карась готується в рази швидше, а соковитість цієї жирної риби нікуди не йде! Кому цікаво, розповідаю, як приготувати карасі в мікрохвильовці.

Опис приготування:

Рецепт карасів в мікрохвильовці:

1. Карасей чистим, як належно, - щоб від луски і нутрощів не залишилося і сліду. Ще раз промиємо і залишимо трохи обсохнути на серветках.

2. Тим часом можете почистити і подрібнити часник до стану кашки - ми будемо натирати нею наших карасів.

3. А тепер натираємо їх зсередини і зовні сіллю і часниковою сумішшю.

4. Далі скріплюємо їх зубочистками так, щоб черевце НЕ відчинилося в процесі приготування, і викладаємо в підходящий посуд. Заливаємо наших карасів вином, розведеним з рослинним маслом (я брала оливкова), і кидаємо зверху будь-які спеції або зелень, на ваш смак.

5. Усе, що залишається, - це відправити карасів в мікрохвильовку на 10 хвилин на повній потужності. Звичайно ж, перевіряйте в процесі приготування, можете навіть перевернути рибку, якщо переживаєте.

Як приготуватися, - викладайте порційно на тарілки, і щедро поливайте соусом. Смакота! сподіваюся, ви теж оціните тонкий смак і надзвичайну соковитість. Тепер ви теж знаєте, як приготувати карасів в мікрохвильовці


  • Карасі - 500 грам
  • Вино біле сухе - 100 мілілітрів
  • Часник - 3 зубчики
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Рецепт карасів в мікрохвильовці:

1. Карасей чистим, як належно, - щоб від луски і нутрощів не залишилося і сліду. Ще раз промиємо і залишимо трохи обсохнути на серветках.

2. Тим часом можете почистити і подрібнити часник до стану кашки - ми будемо натирати нею наших карасів.

3. А тепер натираємо їх зсередини і зовні сіллю і часниковою сумішшю.

4. Далі скріплюємо їх зубочистками так, щоб черевце НЕ відчинилося в процесі приготування, і викладаємо в підходящий посуд. Заливаємо наших карасів вином, розведеним з рослинним маслом (я брала оливкова), і кидаємо зверху будь-які спеції або зелень, на ваш смак.

5. Усе, що залишається, - це відправити карасів в мікрохвильовку на 10 хвилин на повній потужності. Звичайно ж, перевіряйте в процесі приготування, можете навіть перевернути рибку, якщо переживаєте.

Як приготуватися, - викладайте порційно на тарілки, і щедро поливайте соусом. Смакота! сподіваюся, ви теж оціните тонкий смак і надзвичайну соковитість. Тепер ви теж знаєте, як приготувати карасів в мікрохвильовці

Схожі рецепти