Карасі в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Карась і мікрохвильовка - створені один для одного. Так карась готується в рази швидше, а соковитість цієї жирної риби нікуди не йде! Кому цікаво, розповідаю, як приготувати карасі в мікрохвильовці.
Рецепт карасів в мікрохвильовці:
1. Карасей чистим, як належно, - щоб від луски і нутрощів не залишилося і сліду. Ще раз промиємо і залишимо трохи обсохнути на серветках.
2. Тим часом можете почистити і подрібнити часник до стану кашки - ми будемо натирати нею наших карасів.
3. А тепер натираємо їх зсередини і зовні сіллю і часниковою сумішшю.
4. Далі скріплюємо їх зубочистками так, щоб черевце НЕ відчинилося в процесі приготування, і викладаємо в підходящий посуд. Заливаємо наших карасів вином, розведеним з рослинним маслом (я брала оливкова), і кидаємо зверху будь-які спеції або зелень, на ваш смак.
5. Усе, що залишається, - це відправити карасів в мікрохвильовку на 10 хвилин на повній потужності. Звичайно ж, перевіряйте в процесі приготування, можете навіть перевернути рибку, якщо переживаєте.
Як приготуватися, - викладайте порційно на тарілки, і щедро поливайте соусом. Смакота! сподіваюся, ви теж оціните тонкий смак і надзвичайну соковитість. Тепер ви теж знаєте, як приготувати карасів в мікрохвильовці
- Карасі - 500 грам
- Вино біле сухе - 100 мілілітрів
- Часник - 3 зубчики
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1. Карасей чистим, як належно, - щоб від луски і нутрощів не залишилося і сліду. Ще раз промиємо і залишимо трохи обсохнути на серветках.
2. Тим часом можете почистити і подрібнити часник до стану кашки - ми будемо натирати нею наших карасів.
3. А тепер натираємо їх зсередини і зовні сіллю і часниковою сумішшю.
4. Далі скріплюємо їх зубочистками так, щоб черевце НЕ відчинилося в процесі приготування, і викладаємо в підходящий посуд. Заливаємо наших карасів вином, розведеним з рослинним маслом (я брала оливкова), і кидаємо зверху будь-які спеції або зелень, на ваш смак.
5. Усе, що залишається, - це відправити карасів в мікрохвильовку на 10 хвилин на повній потужності. Звичайно ж, перевіряйте в процесі приготування, можете навіть перевернути рибку, якщо переживаєте.
Як приготуватися, - викладайте порційно на тарілки, і щедро поливайте соусом. Смакота! сподіваюся, ви теж оціните тонкий смак і надзвичайну соковитість. Тепер ви теж знаєте, як приготувати карасів в мікрохвильовці